Menu

Elasto Mania Remastered: új erőre kap Magyarország egyik kedvenc játéka!

A 2000-es évek elején szinte mindenhol megfordult ez a játék, ami most modernizált formátumban, és már konzolokon is támadni fog!

2000-ben bukkant fel Rózsa Balázs játéka, ami az 1997-es Action SuperCross folytatása kívánt lenni. Az Elasto Mania egyszerű: van egy motorosunk, és van egy halom 2D-s pálya, ahol az almák mellett a virág érintése a cél, és addig egy darabban kellene eljutni az átlagosnál rugalmasabb motorunkkal anélkül, hogy belefejelnénk bármibe is (aminek köszönhetően azt a bizonyos bugyborékoló hangot hallhatjuk…). Egy egyszerű motoros platformerről van szó nem is olyan rossz fizikával, és ez a koncepció akkora sikerre tett szert, hogy a Ubisoft lényegében ezt átemelte a Trials sorozatba! A PC-n megjelent játéknak nem volt nagy gépigénye, de ettől függetlenül játszatta magát, így talán nem túlzás a címben használt kifejezés rá…

És most ebből jön egy remasterelt kiadás, közölte az Elasto Mania Team. A közleményük szerint az Elasto Mania Remastered az Elasto Mania eddigi legjobb verziója lesz, ami az összes Steames újítás mellett eddig sosem látott, magasabb felbontású asseteket kap (így mondjuk a motorosunk és a motor is sokkal szebb látványra tehet szert); ezeket pedig az eredeti Elasto Mania fejlesztői hozták össze, miután két évtizede nem tudták meg betenni azokat az eredeti verzióba. További extrákra is számíthatunk, de erről még többet nem tudunk. A csapat azzal zárta sorait, hogy az eredeti Elasto Mania ingyenesen a Remastered verzióra lesz frissítve azoknak, akik már behúzták az eredetit a Valve digitális boltján.

Az Elasto Mania Remastered valamikor idén fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steamen), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. A fejlesztők tweetje szerint 10 dollár körüli árat tűztek ki maguknak, így a konzolos verzió kb. 4 ezer forint lesz, ami talán nem is rossz ár, mert messze olcsóbb, mint sok AAA alkotás. Erre nem számítottunk, de aki nosztalgiázni akar, az Elasto Mania mellett az Elasto Mania II-t és az Action SuperCross-t  is fellelhetjük a Steamen. Addig is itt jelentkezhetünk az Elasto Mania Remastered konzolos zárt bétájára.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu