Menu

PlayStation Plus: mire számíthatunk a februári kínálatban?

Ismét a hónap utolsó szerdáján járunk, így a kérdés megint adja magát: azok, akik az online multiplayerért fizetnek a Sony-nak, milyen ingyenes játékokhoz férhetnek hozzá február folyamán?

Kicsit kacifántos a helyzet, ugyanis korábban (sőt, korábban, mint hinnénk: októberben!) a Sony már megerősítette, hogy mi lesz az egyik ingyenes játék, ugyanis amikor a Destruction AllStarst elhalasztották (eredetileg ugyanis egy PlayStation 5-ös nyitócímként terveztek vele) februárra, a cég bejelentette, hogy a megjelenéstől számított két hónapig a PlayStation Plus-kínálat része lesz. Tehát februárban és márciusban a PlayStation 5-ös ingyenes játék biztosan a kocsis harcosdi a Lucid Gamestől lesz.

De ez csak egy játék a háromból – mi az a két cím, ami a PlayStation 4-eseknek jön a tél utolsó hónapjára? A kérdést rögvest meg is válaszoljuk. Az első PlayStation 4-es cím a Control: Ultimate Edition a Remedy Entertainmenttől (ez azért is hasznos, mert ezzel ingyenesen hozzáférhetünk a PlayStation 5-ös verzióhoz is!), így, ha Jesse Faden sztoriját eddig ignoráltuk volna, most bepótolhatjuk a finnek munkásságát. A másik PlayStation 4-es játék a hónapra a Concrete Genie, így egy kisebb, indie alkotás is bejutott „a pluszosokhoz”.

Február elsejéig még elérhető a januári kínálat, így, ha kimaradt volna a Maneater (PlayStation 5; a PS5-ösöknek a PlayStation Plus Collection is ott van ezeken kívül), a Shadow of the Tomb Raider (PlayStation 4) és a Greedfall (PlayStation 4), még be lehet hozni a lemaradást. A Control: Ultimate Edition és a Concrete Genie március 1-jéig lesz ingyenes, míg a Destruction AllStars április ötödikéig lesz a PlayStation Plus része.

Ez nem olyan gyenge trió, de azért ennél többet is el lehetne várni a Sony-tól ennyiért – például rendszeresíthetnének három helyett négy játékot. Igaz, lehet, hogy cserébe a Sony is meghúzna egy áremelést, amit a Microsoft is bepróbált az Xbox Live Golddal, de ott meg kellett hátrálniuk…

Forrás: PS Blog

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu