PlayStation Plus: mire számíthatunk a februári kínálatban?

Ismét a hónap utolsó szerdáján járunk, így a kérdés megint adja magát: azok, akik az online multiplayerért fizetnek a Sony-nak, milyen ingyenes játékokhoz férhetnek hozzá február folyamán?

Kicsit kacifántos a helyzet, ugyanis korábban (sőt, korábban, mint hinnénk: októberben!) a Sony már megerősítette, hogy mi lesz az egyik ingyenes játék, ugyanis amikor a Destruction AllStarst elhalasztották (eredetileg ugyanis egy PlayStation 5-ös nyitócímként terveztek vele) februárra, a cég bejelentette, hogy a megjelenéstől számított két hónapig a PlayStation Plus-kínálat része lesz. Tehát februárban és márciusban a PlayStation 5-ös ingyenes játék biztosan a kocsis harcosdi a Lucid Gamestől lesz.

De ez csak egy játék a háromból – mi az a két cím, ami a PlayStation 4-eseknek jön a tél utolsó hónapjára? A kérdést rögvest meg is válaszoljuk. Az első PlayStation 4-es cím a Control: Ultimate Edition a Remedy Entertainmenttől (ez azért is hasznos, mert ezzel ingyenesen hozzáférhetünk a PlayStation 5-ös verzióhoz is!), így, ha Jesse Faden sztoriját eddig ignoráltuk volna, most bepótolhatjuk a finnek munkásságát. A másik PlayStation 4-es játék a hónapra a Concrete Genie, így egy kisebb, indie alkotás is bejutott „a pluszosokhoz”.

Február elsejéig még elérhető a januári kínálat, így, ha kimaradt volna a Maneater (PlayStation 5; a PS5-ösöknek a PlayStation Plus Collection is ott van ezeken kívül), a Shadow of the Tomb Raider (PlayStation 4) és a Greedfall (PlayStation 4), még be lehet hozni a lemaradást. A Control: Ultimate Edition és a Concrete Genie március 1-jéig lesz ingyenes, míg a Destruction AllStars április ötödikéig lesz a PlayStation Plus része.

Ez nem olyan gyenge trió, de azért ennél többet is el lehetne várni a Sony-tól ennyiért – például rendszeresíthetnének három helyett négy játékot. Igaz, lehet, hogy cserébe a Sony is meghúzna egy áremelést, amit a Microsoft is bepróbált az Xbox Live Golddal, de ott meg kellett hátrálniuk…

Forrás: PS Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu