Resident Evil: Village: a főhősre a lehető legnagyobb meglepetés vár

A „Resident Evil 8” rendezője szerint Ethan Wintersre olyan nagy meglepetés vár a történet során, amelyet csak el tudunk képzelni.

A Resident Evil 7: Biohazard főszereplője a folytatásban is ugyanezt a szerepet fogja betölteni. Kelet-európai túrára indul feleségével (Miával) és lányával (Rodemary-vel). Az eddig látottak alapján úgy tűnik, hogy Chris Redfield, az első Resident Evil óta látott szereplők egyike elrabolta Rosemary-t, és nem véletlenül van a játék címében a falu szó angol nyelven – Ethan Chris után ered a faluba.

A WCCFTech kiollózott pár gondolatot a legújabb EDGE magazinból, amiben Morimasa Satóval, a Resident Evil: Village rendezőjével is olvashatunk egy interjút. Sato szerint a történet során Ethan Wintersre akkora meglepetés vár, amit éppen csak el tudunk képzelni, de persze a poént nem lőtte le – magunknak kell felfedeznünk ezt a bizonyos titkot. Sato aztán arra is kitért az interjúban, hogy a csapaton belül voltak vélemények, miszerint a Resident Evilnek vissza kéne térnie a külső (váll mögötti, lásd RE4-6) nézetre, mert így a harci élmény valamelyest más lehet, de ő úgy látja, hogy a belső szemszög jobban kifejezheti Ethan Winters sztorijában a félelmet és a kétségbeesést.

A Resident Evil: Village-ben több borzasztó pillanat lesz – Sato ki is hangsúlyozta, hogy a Resident Evil-sorozat egyik központi témája a horror és a félelem, és szerinte a horrorral kapcsolatos tartalmak esetében nincs mód arra, hogy „megpihenhessen” a játékos a következő fő „reziben”, ugyanis több intenzív, ijesztő jelenet lesz a játékban, viszont itt is azt mondta Sato, hogy ezeket magunknak kell átélnünk, így nem mondott részleteket ezekről. (Talán a legutóbbi trailerből már lehetett látni egyet, kettőt, ami ide vonatkozó…)

A Resident Evil: Village május 7-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, Xbox Series S-re, PC-re (itt természetesen Denuvóval Steamen), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu