Menu

Resident Evil: Village: a főhősre a lehető legnagyobb meglepetés vár

A „Resident Evil 8” rendezője szerint Ethan Wintersre olyan nagy meglepetés vár a történet során, amelyet csak el tudunk képzelni.

A Resident Evil 7: Biohazard főszereplője a folytatásban is ugyanezt a szerepet fogja betölteni. Kelet-európai túrára indul feleségével (Miával) és lányával (Rodemary-vel). Az eddig látottak alapján úgy tűnik, hogy Chris Redfield, az első Resident Evil óta látott szereplők egyike elrabolta Rosemary-t, és nem véletlenül van a játék címében a falu szó angol nyelven – Ethan Chris után ered a faluba.

A WCCFTech kiollózott pár gondolatot a legújabb EDGE magazinból, amiben Morimasa Satóval, a Resident Evil: Village rendezőjével is olvashatunk egy interjút. Sato szerint a történet során Ethan Wintersre akkora meglepetés vár, amit éppen csak el tudunk képzelni, de persze a poént nem lőtte le – magunknak kell felfedeznünk ezt a bizonyos titkot. Sato aztán arra is kitért az interjúban, hogy a csapaton belül voltak vélemények, miszerint a Resident Evilnek vissza kéne térnie a külső (váll mögötti, lásd RE4-6) nézetre, mert így a harci élmény valamelyest más lehet, de ő úgy látja, hogy a belső szemszög jobban kifejezheti Ethan Winters sztorijában a félelmet és a kétségbeesést.

A Resident Evil: Village-ben több borzasztó pillanat lesz – Sato ki is hangsúlyozta, hogy a Resident Evil-sorozat egyik központi témája a horror és a félelem, és szerinte a horrorral kapcsolatos tartalmak esetében nincs mód arra, hogy „megpihenhessen” a játékos a következő fő „reziben”, ugyanis több intenzív, ijesztő jelenet lesz a játékban, viszont itt is azt mondta Sato, hogy ezeket magunknak kell átélnünk, így nem mondott részleteket ezekről. (Talán a legutóbbi trailerből már lehetett látni egyet, kettőt, ami ide vonatkozó…)

A Resident Evil: Village május 7-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, Xbox Series S-re, PC-re (itt természetesen Denuvóval Steamen), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu