Elden Ring: júniusig várhatunk az újabb bemutatóra?

A játékipar legújabb jetije még inkább igyekszik távol tartani magát a közönségtől.

Az Elden Ringet akár egy magyar népmesének is kezelhetnénk ezzel az erővel, mert egyszer volt (a 2019-es E3-on a bejelentéskor), hol nem volt (2020 során), egyszer pedig nem – most ugyanis azt halljuk, hogy ne nagyon bizakodjunk egy új bejelentésről azok után, hogy kiszivárgott egy trailer, ami pedig állítólag viszonylag régi, belső használatra szánt anyag volt a FromSoftware (Souls-sorozat, Bloodborne, Sekiro: Shadows Die Twice) következő játékából.

Most viszont a VentureBeat írója, Jeff Grubb a saját podcast-sorozatának (The Game Mess Show) első részében szembe is ment az eddig hallottakkal. A többnyire megbízható író ugyanis nem bízik már annyira az Elden Ring márciusi bemutatójában, mert a korábban általunk is taglalt szivárgás valamelyest felboríthatta a terveket. Grubb szerint azért dőlt kátyúba a FromSoftware játékának kvázi visszatérése, mert a Bandai Namco, a kiadó az Elden Ringgel kapcsolatos üzenetét át akarja tervezni, miközben azt is ki szeretné silabizálni, hogy miként történhetett meg a szivárgás, és csak utána folytatják az utat az ismételt bejelentés felé.

Itt pedig joggal lehetne feltenni a kérdést, hogy akkor mégis mikor fogjuk látni az Elden Ringet? Grubb szerint a Bandai Namconak lesznek lehetőségei rá, és ha esetleg nem akarják saját maguk elintézni a bemutatót (holott ezt megtehetnék, ha a Nintendo Nintendo Directjét, vagy a Sony State of Playét követnék), akkor bele lehet abba gondolni, hogy június nincsen olyan messze, mert közelít az E3 (igaz, digitális formára kellene felkészülni itt is). Grubb úgy látja, hogy a legkésőbb az E3 során történhet meg az Elden Ring leleplezése.

Az Elden Ringet elvileg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re jelentették be már közel két éve, de azóta megjelent a PlayStation 5, az Xbox Series X, illetve az Xbox Series S is, így a FromSoftware is átgondolhatta, hogy mire hozza össze a játékát…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu