Menu

A Battlefield 6-ról tapogatózik egy kérdőívben az Electronic Arts?

Úgy tűnik, hogy a sokak által csak EA-ként nevezett kiadó már most, a hivatalos bemutató előtt fel szeretné mérni a terepet, hogy idén talán komolyabb ellenlábast kaphasson az évről-évre rekordokat döntögető Activision Blizzard fejőstehén, a Call of Duty.

Tom Henderson, egy megbízhatónak nevezhető szivárogtató a Twitteren beszélt arról, hogy állítólag az Electronic Arts egy Battlefieldes kérdőívet küldött ki néhány játékosnak (neki is), hogy felmérje, mekkora érdeklődés van a free-to-play elemek, a battle pass rendszere, a hadi alakulat/klán rendszer, a fejlődő/változó pályák, illetve a fegyverek tervrajzai iránt.

Henderson szerint ezek nem erősítik meg, hogy mik lesznek ott a Battlefield 6-ban (vagy akármi is lesz a játék neve, még nem tudjuk), de hozzátette, hogy a legtöbbször ezek a kérdőívek azért jönnek létre, hogy a közösség gondolatait fel tudják mérni, mert az ebből befolyó eredményekből meg tudják határozni, hogy mikor jelentsenek be olyan funkciókat, amiket a kérdőívben megemlítettek.

Úgy látja, hogy ezek a kérdések azért merültek fel, mert hozzá akarják adni a DICE fejlesztői az imént említett opciókat a Battlefield következő részéhez, hanem mert ezek már elkészültek és akár már a játék részei is, viszont a kérdőívből érkező visszajelzésekre építik majd a marketinget, hogy a számukra megfelelő időpontban tudják bejelenteni majd azokat. És ezek a gondolatok egybe is esnek a korábbi pletykákkal. Korábban talán mi is említettük már, hogy a Battlefield 6 rendelkezhet egy free-to-play elemmel, amit a kiadó csak azért fontolhatott meg, mert az Activision Blizzard a Call of Duty: Warzone-nal is arat rendesen. Andrew Wilsont, az Electronic Arts vezérigazgatóját hiába kérdezték a legutóbbi pénzügyi jelentés közlése során erről.

Henderson szerint az adatelemzésekből az jön át, hogy a játékosok nincsenek nagyon oda a Battle Passért, de már betervezték egy trailerben vagy egy bemutató esemény során ennek megerősítését. De ezt még kivághatják, hogy csak később legyen hivatalos.

A Battlefield 6 idén ősszel jön, talán cross-gen címként (PlayStation 5, Xbox Series, PC, PlayStation 4, Xbox One).

Forrás: PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu