Csak Xbox Series X-en lesz igazi 4K a Biomutant, PS5-ön nem [VIDEO]

A Biomutant visszafelé kompatibilissak 4K és 60 FPS-t tud Xbox Series X konzolon, a 4K pedig átméretezett és 60 FPS PS5 konzolon.

Egy új gameplay mutatja be a játékot, amely később a next-gen natív verziója lesz.

Mind a PlayStation 5, mind az Xbox Series X visszafelé kompatibilitáson keresztül futtatja a játékot, bár az XSX előrébb jár a natív 4K és 60 FPS felbontással, szemben a PS5 1080p-s, 4K-ra és 60 FPS-re felskálázott 1080p-jével.

Hosszú hallgatás után a THQ Nordic és az Experiment 101 előveszi a nehéztüzérséget: A Biomutant hamarosan a boltokba kerül, és a játék vezetői azt szeretnék, ha biztonságban lennél azzal, amit megveszel. Éppen ezért az elmúlt hetekben minden platformon gameplayeket láthattunk a játékból. Vagyis majdnem. Most megnézhetitek, hogyan néz ki a játék PS5-ön és Xbox Series X-en.

Az illetékesek szerint egyik verzió sem natív az új generációs hardverekre, ami azt jelenti, hogy a játék visszafelé kompatibilis módban fut mindkét next-gen konzolon.

„Ebben a kiadásban a natív 4K opciót PlayStationön stabilitási és teljesítménybeli okokból kikapcsoltuk.” – áll a fejlesztő közleményében. „A kereskedelmi verzióban is letiltva marad”. Azzal az ígérettel, hogy hamarosan több információt kapunk erről – valószínűleg egy technikai oldalon keresztül – egyelőre csak ennyit tudunk.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu