The Batman: Teljesen leleplezi a készülő filmes szobor az új denevérruhát

A csúcskategóriás gyűjtői darabról készült fotókon a rajongók jobban megnézhették, mit visel majd Robert Pattinson a Batman-franchise várva várt új korszakában.

Ha a közelgő, nagy érdeklődéssel várt filmek előzetes spoilereiről van szó, kevés dolog van, ami garantáltan jobban „elszólja magát”, mint az akciófigurák és szobrok leleplezése. Ismét ez a helyzet, hiszen a Prime 1 Studios képeket dobott le a Robert Pattinson által alakított The Batman elképesztő új szobráról, így a rajongók rengeteg képet láthatnak az ikonikus denevérjelmez új változatáról, amit alaposan szemügyre vehetnek.

A szuperhősös filmek jelenleg nagy sikereket érnek el, még a viszonylag ismeretlen képregényhősökön alapuló filmek is hatalmas bevételt hoznak a kasszáknál. Nem sokan látnak azonban olyan szintű várakozást, mint amilyet a DC Sötét lovagjának új megtestesülése kap, és még a már megjelent egy trailer ellenére sem nagyon érkeztek a rajongók által áhított részletek. Így a Prime 1 Studios többszögből készült fotósorozatának érkezését a legújabb alkotásról örömmel fogadták azok, akik alig várják, hogy Pattinson a nagyvásznon is magára öltse a köpenyt és a csuklyát.

A teljes hosszában készült felvételek mellett a képsorozat közeli felvételeket is tartalmazott a ruha mellkasáról és válláról. A sasszeműek számára ez bőven elég volt ahhoz, hogy részletesen megvizsgálják, beleértve a korábbi jelmezeknél összességében terjedelmesebb megjelenést, a csáklyát és a hozzá tartozó tokot, valamint azokat a részeket, amelyeket páncéllal és párnázással töltöttek fel, hogy tompítsák az ütéseket és bukdácsolásokat, amelyek kétségtelenül érik majd a köpenyes keresztes lovagot, amikor a legrosszabbakkal küzd Gotham Cityben.

A közeli felvételeken olyan részleteket láthatunk, amelyek korábban hiányoztak a reklámfelvételekről és a trailerről, és ezek a részletek okozták a legtöbb találgatást a rajongók körében. A csuklyáról készült képen jól látható, hogy a szemek fölött fehér lencsék vannak – ilyet korábban még nem láttunk semmin, ami arra utalhat, hogy a film későbbi részében Pattinson Batmanjének valamikor a ruhájába építik be ezeket a lencséket valamilyen célból.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu