Luto: depresszió és szorongás a fő témái készülő pszichológiai horrorjátéknak [VIDEO]

A Lanzadera kiadó és a fejlesztő Broken Bird Games bejelentette a Luto című első személyű pszichológiai horrorjátékot PlayStationre és PC-re. Konkrét PlayStation platformot (PlayStation 5 és/vagy PlayStation 4) még nem erősítettek meg.

Hogy finoman fogalmazzak, a Silent Hills demó – közismert nevén P.T. – 2014-es PS4-es megjelenése óta nyomot hagyott. Így óhatatlanul is, ha megnézzük a Luto trailerét, lehetetlen nem a Hideo Kojima munkásságával kapcsolatba hozni, főleg, hogy a történet úgy tűnik, egy olyan házban játszódik, ahol nem szívesen lennénk egyedül.

A Broken Bird Games játéka a demencia, a szorongás és a depresszió témáját járja körül, mindezt egy nagyon sötét univerzumban. Legsötétebb emlékeinek foglya, a játékosnak le kell nyugtatnia elméjét, hogy ne zuhanjon végleg az őrületbe. A szintén narratív kalandjátékként bemutatott Luto a tervek szerint PlayStationre és PC-re jelenik meg, egyelőre ismeretlen időpontban. Egyelőre nem világos, hogy PS4-re, PS5-re vagy mindkettőre megjelenik-e.

Íme egy áttekintés a játékról, a Broken Bird Games-en keresztül:

Az elméd börtön lehet. Tele van a legrosszabb emlékeiddel, és ez a börtön olyan, mint egy labirintus, amelyből való kijutás lehetetlen feladatnak tűnik. A Luto egy narratív kaland, amely a legsötétebb környezetben próbál reflektálni olyan témákra, mint a depresszió és a szorongás.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu