Mission: Impossible 7: egy pozitív COVID-teszt után ismét leállt a forgatás

MOZI HÍREK – Pozitív koronavírus-tesztet mutattak ki a Mission: Impossible 7 forgatásán, ezért ismét leállították a várva várt folytatás forgatását, és Tom Cruise biztosan nem lehet boldog.

 

A Mission: Impossible 7, a régóta várt folytatás, amelyet a koronavírus miatt többször is el kellett halasztani, most ismét elhalasztották… a koronavírus miatt. A film forgatását teljesen leállították az Egyesült Királyságban, miután a jelentések szerint legalább egy tag pozitív lett a COVID-19-re. További részleteket egyelőre nem tudni, és az sem világos, hogy összesen hány embernél lett pozitív a teszt, de a forgatás legalább 14 napra leáll, hogy az érintettek önizolálódhassanak.

Átmenetileg leállítottuk a Mission: Impossible 7 forgatását június 14-ig, a rutinvizsgálatok során kapott pozitív coronavírus-teszt eredmények miatt. Minden biztonsági protokollt betartunk, és továbbra is figyelemmel kísérjük a helyzetet.” – olvasható a produkció közleményében.

A késés egy újabb visszaesés a produkció számára, amelynek számos problémája volt már a forgatás folytatásával. Eredetileg 2020 februárjában kezdődött volna a forgatás, mielőtt a világjárvány miatt elhalasztották volna. Ami az azt követő hónapokban következett, az újabb és újabb problémák voltak, úgy tűnik, minden alkalommal, amikor a forgatás épphogy újraindult, konkrétan az érintettek pozitív vírustesztjei miatt. Mondanunk sem kell, hogy ez az újabb csúszás nem szokatlan a projekt számára, de frusztráló lehetett az érintettek számára, akik egyszerűen csak el akarták készíteni a filmet.

Tom Cruise most vélhetően őrjöng

 

Persze talán senkit sem bosszant jobban ez az információ, mint a film főszereplőjét, Tom Cruise-t. Miután nagy erőfeszítéseket tett a produkció biztonsága érdekében, Cruise-t decemberben felvették, amint kiabált a stáb tagjaival a forgatáson, mert állítólag megszegték a COVID-19 protokollt. Néhány rajongó és más híresség tulajdonképpen támogatta Cruise-t a helyzetben, mivel úgy érezték, jogosan volt dühös amiatt, hogy a stábtagok nem vették komolyan a vírust, még azután is, hogy a film már többször késett.

„Azt mondtam, amit mondtam.”

– mondta Cruise a viselkedéséről egy későbbi, az Empire magazinnak adott interjúban. „Akkoriban sok minden forgott kockán. De nem az egész stábomról volt szó. Elküldtem a stábot a forgatásról, és csak válogatott emberek voltak… Az összes ilyen érzelem átfutott az agyamon. És az egész stáb számára hatalmas megkönnyebbülést jelentett, hogy tudtam, hogy elkezdtük forgatni a filmet… Nagyon érzelmes volt.”

Mission: Impossible 7 a Paramount és a Skydance gondozásában jön. Cruise, J. J. Abrams, David Ellison, Jake Myers és Christopher McQuarrie a producerek. McQuarrie az írói és rendezői feladatokat is ellátja, miután korábban a korábbi részek, a Rogue Nation (2015) és a Fallout (2018) rendezője volt. Ő fogja rendezni a régóta futó akciófilm-sorozat tervezett nyolcadik részét is, legalábbis ha a hetedik film forgatása valaha is véget ér végre. Ezt majd az idő eldönti.

Jelenleg a Mission: Impossible 7 a tervek szerint 2022. május 27-én kerül a mozikba. Amellett, hogy Cruise visszatér az IMF-ügynök Ethan Hunt szerepébe, a folytatásban Rebecca Ferguson, Esai Morales, Hayley Atwell, Shea Whigham, Pom Klementieff, Angela Bassett, Ving Rhames, Simon Pegg, Vanessa Kirby, Frederick Schmidt, Cary Elwes és Henry Czerny is szerepel.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu