A Borderlands-film karaktereinek első sziluettképei

MOZI HÍREK – Eli Roth videojáték-filmjének szereplőit végre láthatjuk: a közelgő Borderlands-film több képe is a főszereplők pontos dizájnját mutatja.

 

Miután a sztár, Jamie Lee Curtis gyorsan felfedte a Borderlands-film főszereplőjének, Lilithnek a sziluettképét, most több hasonló témájú kép is napvilágot látott, amelyek a főszereplők többi tagját mutatják be. Kezdve Kevin Hart Roland szerepében, minden új kép ismét csak egy sziluett, bár mindegyik legalább olyan pontos dizájnnal kecsegtet, mint Lilithé.

A kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchett összeáll Kevin Harttal Eli Roth rendező Borderlands című filmjében. Lilith (Blanchett), a titokzatos múltú, hírhedt kincsvadász vonakodva tér vissza szülőbolygójára, Pandorára, hogy megtalálja Atlas (Edgar Ramirez), az univerzum leghatalmasabb gazemberének eltűnt lányát.

Váratlan szövetséget köt egy szedett-vedett csapatnyi selejtes alakkal: Rolanddal (Hart), aki egykor nagy tiszteletnek örvendő katona volt, de most kétségbeesetten keresi a megváltást; Tiny Tinával (Ariana Greenblatt), a vad, tizenéves kora előtti bontogatóval; Krieggel (Florian Munteanu), Tina izmos, retorikai kihívásokkal küzdő védelmezőjével; Tannisszel (Curtis), a mindent látott tudóssal; és Claptrappel (Black), a kitartóan okoskodó robottal.

Ezeknek a furcsa hősöknek idegen szörnyekkel és veszélyes banditákkal kell megküzdeniük, hogy megtalálják és megvédjék az eltűnt lányt, aki talán az elképzelhetetlen hatalom kulcsát rejti magában. Az univerzum sorsa az ő kezükben lehet – de harcolni fognak még valamiért: egymásért. Minden idők egyik legkelendőbb videojáték-franchise-a alapján, üdvözöljük a Borderlandsben.

„Rendben #Roland, a Bíborlándzsa egykori katonája” – kezdődik az első leírás. „Részben bandita, részben vadász, részben renegát… De csak a sziluett részét mutathatom meg neked. A #BorderlandsMovie VAD lesz, és már alig várjuk, hogy láthassátok, mire készültünk!”

Következik Tina, akit Ariana Greenblatt alakít, aki a videojátékban egy 13 éves robbantási szakértő. „Itt van egy kis árnyék, amely úgy néz ki, mint #TinyTina! Ő csak egy tipikus bolygóközi árva, aki őszintén szereti felrobbantani a dolgokat. Emellett imádja a plüssállatokkal való teadélutánokat! Készüljetek fel a BADONKADONK IDŐRE (aka #BorderlandsMovie)!”

„Nem egy átlagos pszichopata… #Krieg csak megpróbál átvészelni minden napot Pandorán, egy-egy fejszés tombolással. Ő is #TinyTina legjobb barátja. #BORDERLANDSMOVIE!!!” A Shang-Chi és a Tíz gyűrű legendája sztárja, Florian Munteanu által játszott Krieg ismét nagyon hasonlít digitális megfelelőjére.”

„Végül Jack Black a Claptrap nevű kis robot szerepében. „CL4P-TP egy általános célú intézőrobot (gondoljatok a golyóálló Roombára, korlátlan tudással, de bénító szorongással). Ha lennének barátai, #CLAPTRAP-nak hívnák! Készüljetek fel a #BorderlandsMovie-ra, amely már a gyártás alatt áll!”

Kivételes tudós. Briliáns régész. Akut szociofób. Ez Patricia #Tannis dióhéjban! A #BorderlandsMovie mindannyian élvezni fogjátok. Garantálom. ?
@jamieleecurtis

Az Eli Roth és Craig Mazin forgatókönyve alapján Eli Roth rendezésében készült Borderlands Lilith (Cate Blanchett), a titokzatos múltú, hírhedt törvényen kívüli nőt követi, aki vonakodva tér vissza szülőbolygójára, Pandorára, hogy megtalálja az univerzum említett leghatalmasabb gazemberének, Atlas (Édgar Ramírez) eltűnt lányát. Lilith hamarosan szövetséget köt egy váratlan csapattal: Rolanddal (Kevin Hart), az egykori elit zsoldossal, aki most kétségbeesetten keresi a megváltást; Tiny Tinával (Ariana Greenblatt), az elvadult, tizenéves kora előtti bontóval; Krieggel (Florian Munteanu), Tina izmos, retorikai kihívásokkal küzdő védelmezőjével; Tannisszel (Jamie Lee Curtis), a józan eszét ingatagul őrző tudóssal; és Claptrappel (Jack Black), a kitartóan okoskodó robottal.

Ezeknek a valószínűtlen hősöknek idegen szörnyekkel és veszélyes banditákkal kell megküzdeniük, hogy megtalálják és megvédjék az eltűnt lányt, aki talán az elképzelhetetlen hatalom kulcsát rejti magában. Az univerzum sorsa az ő kezükben lehet – de harcolni fognak még valamiért: egymásért. Az alapszereplők mellett a Borderlandsben több olyan karakter is feltűnik majd, akik ismerősek lehetnek a játék rajongói számára: Édgar Ramírez mint Atlas, Olivier Richters mint Krom, Janina Gavankar mint Knoxx parancsnok, Gina Gershon mint Mad Moxxi, Charles Babalola mint Hammerlock és Benjamin Byron Davis mint Marcus.

A Borderlands a 2009-ben indult akció-szerepjátékos first-person shooter videojáték franchise alapján készült, és igen impozáns szereplőgárdát gyűjtött össze, a stúdió pedig kétségkívül abban reménykedik, hogy a közelgő első film egy videojáték-alapú franchise-t fog szülni. Az érintett tehetségek mellett nehéz elképzelni, hogy ez nem így lesz. A Borderlands jelenleg is készül, és az Egyesült Államokban a Lionsgate forgalmazásában fog megjelenni.

A Borderlands 3 tesztjét itt olvashatjátok.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu