A „világot jelenti” Emilia Clarke-nak a Star Wars-os utalás a képregényben

MOZI HÍREK – Emilia Clarke reagált Solo karakterének meglepetésszerű visszatérésére az új Star Wars képregényben. A Solo: Egy Star Wars-történet bemutatta nekünk Emilia Clarke Qi’Ra karakterét, és most a karakter visszatért a messzi-messzi galaxisba.

 

Egy rajongók által kedvelt karakter visszatért a Star Wars-galaxisba. Az Emilia Clarke által alakított Qi’Ra a 2018-as Solo: Egy Star Wars-történetben mutatkozott be a franchise-ban. Most, három évvel később egy vadonatúj történetben tért vissza. Clarke a maga részéről nemrég értesült erről, és megosztotta érzéseit a dologgal kapcsolatban.

Figyelem: kisebb spoilerek következnek a Star Wars: A fejvadászok háborúja #1-hez. Akik a Marvel Comics crossover eseményét szándékoznak elolvasni, most forduljanak vissza. A Charles Soule által írt könyv, Luke Ross grafikájával, A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér eseményei között játszódik. Ebben láthatjuk, milyen utat tett meg Boba Fett, miután elfogta Han Solót. Ám a zsákmány biztonságos eljuttatása Jabba palotájába, mint kiderül, nem volt egyszerű. Más Star Wars fejvadászok is megpróbálták megszerezni Hant. A szám végén valakinek ez sikerül is. És aki ezt megteszi, az nem más, mint Qi’Ra.

Valóban, nagyjából egy évtizeddel a Solo eseményei után Qi’ra még mindig a Crimson Dawnnal, a Maul által vezetett bűnszövetkezettel áll kapcsolatban. A filmben Han régi szerelme titokban Maulnak és a szervezetnek dolgozik. Úgy tűnik, hogy ez nem egy átmeneti helyzet volt. Bár a fejvadászok háborúja során biztosan sok mindenre fény derül majd, ez a leleplezés már most is elég nagyot szólt. Egy nemrég adott interjú során Emilia Clarke reagált karaktere visszatérésére. Íme, mit mondott erről:

 

„Ez nagyon sokat jelent. A világot jelenti nekem!”

 

„Ismerem a háttértörténetét. Ismerem a történetét. Lehet, hogy a film nem jutott el odáig, de olyan megtiszteltetés és kiváltság volt színészként részese lenni ennek az univerzumnak. Így aztán látni, ahogy a karaktert mindennek az eredetéhez vezetik, és így hazahozzák a családhoz, bizonyos értelemben bebetonozza a karaktert. Nem számítottam rá, hogy ez ennyire meghatott.”

A Solo nem lett az a siker, amit a Disney és a Lucasfilm remélt tőle. A Ron Howard által rendezett film (miután Phil Lord és Chris Miller rendezőt jóval a forgatás kezdete után kirúgták) 2018 májusában került a mozikba, alig néhány hónappal az egyre megosztóbb Az utolsó Jedik után. Mindössze 392 millió dolláros bevételt hozott a kasszáknál, ezzel az eddigi legkevesebb bevételt hozó élőszereplős Star Wars-film lett.

Az viszont biztos, hogy elég sok rajongó állt a film mögé a megjelenése óta. Sokan vágytak rá, hogy #MakeSolo2Happen. Ebből semmi sem valósult meg, de ha valami, akkor az szinte biztosan megnyitotta az utat, hogy ezek a karakterek visszatérjenek máshol is az univerzumban, még ha nem is egy közvetlen folytatásban. Meglátjuk, mi lesz Qi’ra és Han sorsa, ahogy ez a történet az elkövetkező hónapokban tovább folytatódik. A Star Wars: War of the Bounty Hunters #1 már megjelent a Marvel Comicsnál.

Forrás: Comicbook.com

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu