Az utolsó zsoldos: itt az új Jean-Claude Van Damme-film trailere! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Az utolsó zsoldos, a „brüsszeli izomagyú”: Jean-Claude Van Damme legújabb filmje jövő hónapban érkezik a Netflixre, és úgy néz ki, hogy igazi nagy durranás lesz.

 

Úgy tűnik, manapság már tényleg nem lehet megállítani a ’80-as és ’90-es évek akcióhőseit, még akkor sem, ha már majdnem olyan korban vannak, amikor sokan már a hamut is mamunak mondják. Az akcióműfaj egyik legismertebb neve a jövő hónapban egy új thriller-vígjátékban tér vissza a Netflixre. Jean-Claude Van Damme a főszereplője Az utolsó zsoldos című filmnek, amelynek premierje július 30-án lesz a streaming platformon. A Netflix ma tette közzé a trailert, amelyből úgy tűnik, hogy a brüsszeli izomagyú még 60 évesen sem áll készen a szép, nyugodt, kertészkedéssel töltött életre.

Van Damme két év után első filmjének hivatalos szinopszisa így szól:

„Richard Brumère, alias ‘La Brume’ (‘A köd’), a francia titkosszolgálat egykori különleges ügynöke, akiből zsoldos lett, ismét akcióba lép, amikor a 25 évvel ezelőtt fiának, Archibaldnak biztosított mentelmi jogot feloldják. Egy maffiaakció Archibald életét fenyegeti. Hogy megmentse őt, Richardnak régi kapcsolatait kell felkeresnie, össze kell fognia egy csapat vakmerő  fiatallal és egy szokatlan bürokratával – de leginkább bátorságot kell találnia ahhoz, hogy Archibaldnak megmondja, hogy ő az apja.”

 

Igazi Van Damme-film várható

 

Jean-Claude Van Damme mellett Alban Ivanov, Assa Sylla, Samir Decazza, Patrick Timsit, Eric Judor és Miou-Miou játszik a főszerepben, a rendező pedig David Charhon. Ahogy az várható volt, a trailer jó képet ad arról, hogy mit várhatunk a filmtől, és mondhatjuk, hogy a Van Damme-rajongók valószínűleg nem fognak csalódni. A 80-as évek néhány ismertebb B kategóriás, brutális akciófilmjeiben szerepelt, és úgy tűnik, van valami az olyan akciófilmes nagyágyúkban, mint Van Damme, Stallone és Schwarzenegger, ami miatt az emberek mindig visszatérnek a mozikba.

Az utolsó zsoldos mellett Van Damme-ot egy kicsit más szerepben is láthatjuk majd, hiszen ő adja Jean Clawed, egy óriás homár hangját a Minyonok: Gru felemelkedése című filmben. Bár ez nem tűnik olyan szerepnek, ami a szakma egyik legkeményebb munkásemberét vonzaná, de nem ő az egyetlen, hiszen a filmben Dolph Lundgren és Danny Trejo, valamint maga Xena harcos hercegnő, Lucy Lawless is megszólal az animációs filmben. Mint azt minden filmsztár elmondhatja, néha egyszerűen csak nem kell tudni túl komolyan venni magunkat.

Az utolsó zsoldos július 30-án érkezik a Netflixre, és egy régivágású akciófilmnek ígérkezik.

Forrás. Movieweb

 

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu