[E3 2021] Redfall: más lesz, mint a többi co-op lövöldözős játék

A Bethesda szerint ne nagyon bízzunk abban, hogy a Rambo-stílus sikeres lesz a Redfallban.

A Microsoft E3-as műsora során az Arkane Austin (akik a 2017-es Prey mellett a Dishonoreddal is futottak már pár kört) következő játékát bejelentette (mégpedig a legvégén). Ez egy szigeten játszódik (a Deathloop után ez már kezd kicsit fárasztó lenni!), és maximum négyen játszhatunk együtt a vámpírokkal megtömött szigeten, ami nyílt világot és belső nézetet kínál majd. Erről többet is mesélt Pete Hines, a Bethesda marketinges főnöke az IGN-nek adott videóinterjúban.

Hines szerint a Redfall messze nem ugyanaz, mint a piacon levő más, négy játékost támogató co-op lövöldözős játékok egyike, ugyanis sok olyan elemmel rendelkezik, amikről megismerhetjük az Arkane stílusát (és ezt már két évtizede láthatjuk is), hiszen a stúdió megalakulása óta finomhangolta és javította ezen képességét. Emiatt ő izgatott is, hogy hamarosan többet is megtudhassunk a Redfallról, és hogy ez mit is tartogat még a tarsolyában.

Egy másik kiadót idézve ez nem egy Leroy Jenkins-játék. (Itt meg kell állnunk, hogy zárójelesen elmagyarázzuk, hogy mi a csudára is gondolt itt Hines. Ezt a World of Warcraft-videót kell megnézni. Mindent elmond!) Itt nem lehet agyatlanul berohanni és irtani, mert az nem lesz hatásos. Egy jóval megfontoltabb megközelítést igényel a Redfall, és a bossok esetében ez hatványozottan igaz lesz.

Hines elmesélte, hogy az Arkane miként fogadtatta el a Bethesdával a játék koncepcióját. A stúdió nyíltan kimondta, hogy ez lesz a következő lépésük: valami merőben mást csinálnak, és ez az Arkane Austin számára jelentősen nagy ugrás és változás lesz, miközben azért elmagyarázta a csapat, hogy miben is remekelnek, és hogy miként hozzák el ezt a Redfallba. Egy érdekes játék megvalósítása a céljuk, ami igazán dinamikus, folyamatosan változó lenne, hogy sose érezzük azt, hogy ugyanazt a játékot játszottuk kétszer. Hines nagy rajongója a játéknak, aminek a fejlesztését mindvégig nyomon is követte.

A Redfall jövő nyáron jön Xbox Seriesre és PC-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu