Nicolas Cage újabb filmben: egy akció-vígjátékban ripacskodhat újra!

MOZI HÍREK – Nicolas Cage, Ron Perlman és Jackie Earle Haley együtt játszanak a The Retirement Plan című akció-vígjátékban. A The Retirement Plan egy krimi-triller lesz, amely elsősorban a Kajmán-szigeteken játszódik, ahol a film forgatása hamarosan megkezdődik.

 

Bejelentették a Productivity Media készülő akció-thrillerének, a The Retirement Plannek a szereplőgárdáját, amely igazán ígéretesnek tűnik. A film főszerepeit az Oscar-díjas Nicholas Cage (Ghost Rider) és Ashley Greene (Alkonyat-sorozat) játssza majd, az Oscar-jelölt Jackie Earle Haley (Watchmen), Ron Perlman (Hellboy), Joel David Moore (Avatar), Ernie Hudson (Ghostbusters), az Emmy-díjas Lynn Whitfield (The Josephine Baker Story) és Rick Fox (Shameless) pedig a társulat többi tagját foglalja össze. A tizenegy éves újonc, Thalia Campbell is a főszereplők között lesz, aki Ashley Greene karakterének lányát alakítja a filmben.

A film rendezője Tim J. Brown lesz, aki korábban a 2007-es, Lukas Haas főszereplésével készült A bölcső című filmet rendezte, és idén várható a Buckley esélye is. Brown leginkább a Blood And Water (2015) című kanadai tévésorozat produceri munkájáról ismert. A The Retirement Plan lesz Brown negyedik filmje rendezőként, és ez lenne a második együttműködése a Productivity Mediával, amely a Buckley’s Chance (2021) című filmet is támogatta.

A The Retirement Plan egy anya-lánya duót követ, akik egy bűnügyi vállalkozás közepette csapdába esnek, és a Kajmán-szigetekre menekülnek, az egyetlen emberhez, aki segíthetne nekik. A film cselekményének hivatalos összefoglalója így szól: „A The Retirement Plan című filmben, amikor Ashley (Ashley Greene) és kislánya, Sarah (Thalia Campbell) egy olyan bűnügyi vállalkozásba keveredik, amely veszélybe sodorja az életüket, az egyetlen emberhez fordul, aki segíthet: elhidegült apjához, Matthez (Nicolas Cage), aki jelenleg a Kajmán-szigeteken éli a

nyugdíjas tengerparti csöves életét.

Újraegyesülésük múlékony, mivel a szigeten hamarosan Donnie (Jackie Earle Haley) bűnügyi főnök és hadnagya, Bobo (Ron Perlman) nyomára bukkannak. Ahogy Ashley, Sarah és Matt egyre veszélyesebb hálóba keveredik, Ashley hamarosan rájön, hogy apjának titkos múltja volt, amiről ő semmit sem tudott, és hogy apja több van, mint amennyire látszik”.

A cselekmény rengeteg lövöldözést és harcot ígér, hiszen Nicolas Cage és Jackie Earle Haley összecsapnak majd a vásznon, a híres Hellboy, Ron Perlman pedig gonosztevő szerepet vállal. Az ígéretes színészgárda korábban is szerepelt már fantasy filmekben, így nem lenne újdonság számukra egy csábító akció-thriller. Míg Cage a Ghost Riderből ismert, addig Haley az ikonikus antihőst, Rorschachot alakította Zack Snyder Watchmenjében, Perlman az eredeti duológiában játszotta Hellboyt, Greene pedig az Alkonyat című vámpíros akció-románc sorozatban szerepelt.

 

„Tehetséges társulat”

 

William G. Santor producer a tehetséges társulatról és arról beszélt, hogy jelenlétükkel hogyan keltik életre a filmet: „Nicolas, Ashley, Jackie Earle Haley, Joel, Grace, Ernie, Rick és Lynn, valamint a tehetséges újonc Thalia globális elérhetősége és legendás vonzereje pontosan illik ehhez az izgalmas akciófilmhez. Büszkén mondhatom, hogy sikerült egy Szellemlovast, egy Hellboyt és egy Rorschachot egy filmben együtt szerepeltetnünk, egy Szellemirtóval, aki kordában tartja a Szellemlovast! Ennél jobbat nem is kaphatsz!!! És továbbra is hihetetlen támogatást kapunk a Kajmán-szigeteki kormánytól, miközben elkezdjük a harmadik filmünk gyártását.”

William G. Santor a Productivity Media alapítója és vezérigazgatója, amely több filmre szóló szerződést kötött a Kajmán-szigetek helyi hatóságaival. A Nyugdíjterv lenne a stúdió harmadik filmje, amelyet a helyszínen forgatnának. A másik két film szintén gyártás alatt áll. Az első a Blue Iguana, amelyben Joel David Moore és Bob Saget lesz a főszereplő, a második pedig a The Baker, amelyben szintén a The Retirement Plan másik szereplője, Ron Perlman és a veterán színész Harvey Keitel lesz a főszereplő.

Sándor megjegyzéseit kiegészítve, és a stáb újraegyesítéséről beszélve a forgatás során a COVID utáni környezetben, Nicholas Tabarrok társproducer a következőket mondta: „Miután most már sikeresen befejeztük két film forgatását itt a Kajmán-szigeteken, izgatottan és izgatottan várom, hogy elkezdjük a harmadik film forgatását a három filmre szóló megállapodásunk keretében. Tim forgatókönyve és a gyönyörű, COVID-mentes paradicsomban való munka vonzereje fenomenális szereplőket vonzott, akiket alig várom, hogy lássam, ahogy életre keltik ezt az akciódús történetet”.”

A The Retirement Plan című film forgatásának egyéb részletei egyelőre titokban maradnak, de a szereposztás nagyjából teljesnek tűnik, az összefoglaló pedig tisztességes magyarázatot adott arra, hogy mire számíthat a közönség a Kajmán-szigetek partjainál játszódó, ígéretes akció-kalandfilmtől. A The Retirement Plan ebben a hónapban kerül a mozikba, és 2022 közepére tervezik a bemutatót.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu