Cyberpunk 2077: a CD Projekt szerint már megfelelő teljesítménnyel bír

A lengyel cég úgy gondolja, hogy a decemberben megjelent játékuk teljesítménye és stabilitása már „kielégítő” szinten van.

 

Tehát hat és fél hónap… vagy inkább hat hónap (azért a decemberi időszakban a karácsony-újév időszakot ne nagyon vegyük bele!). Ennyi kellett a CD Projekt RED-nek ahhoz, hogy a Cyberpunk 2077 teljesítményét kielégítőnek nevezze (igaz, a PlayStation Store-on a Sony nyíltan feltüntette, hogy alap PlayStation 4-en/PlayStation 4 Slimen nem ajánlják a játékot: a cég nyíltan azt ajánlotta, hogy PlayStation 4 Pro-n vagy PlayStation 5-ön van a legjobb élmény!), ami azért még mindig nem jelenti az alagút végét. Ne felejtsük el, hogy a lengyelek továbbra is adósak a PlayStation 5, Xbox Series verziókkal. (Ezek valamikor az év második felében érkeznek.)

Adam Kiciński, a CD Projekt vezérigazgatója a WSE innovációs napján szólalt fel, és erről számolt be a lengyel IGN. Szerinte a stabilitás már elégséges szinten van, de a játék általános teljesítményével is sokat foglalkoztak (ugyanis a PlayStation 4 és az Xbox One alapkiadásai khm… nagyon is szenvedtek a decemberi megjelenéskor), és azzal kapcsolatban is elégedettnek tekintik magukat.

Kiemelte még azt is, hogy a bugok és glitchek kijavításáról sem feledkeztek meg, mert ezt továbbra is folytatni fogják. Idővel olyan általános rendszerekkel kapcsolatos javításokat is ki fognak adni, amik a játékosok szerint még mnkát igényelnek, így (a next-gen verzió mellett) még mindig foglalkozni fognak a játékkal, ami addig biztosan nem kap DLC-ket, amíg helyre nem pofozzák a Cyberpunk 2077-et. Röviden: idén nem sok esély mutatkozik erre…

A Cyberpunk 2077 jelenleg az 1.23-as patchnél tart, és ez volt az a frissítés, ami nem sokkal a PlayStation Store-os visszatérés előtt jutott el a játékosokhoz. Javult a teljesítmény, igen, de azért még mindig rögös úton jár az alap PlayStation 4 (itt érdemes belenézni a Digital Foundry elemzésébe, ami jól bemutatja a jelenlegi teljesítményt.)

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu