Új G.I. Joe animációs sorozat érkezik 2022-ben

MOZI HÍREK – A Snake Eyes: G.I. Joe Origins hamarosan a mozikba kerül, a rajongókat pedig újabb meglepetés érte, amikor bejelentették, hogy jövőre új G.I. Joe animációs sorozat érkezik.

 

Bár a G.I. Joe rajongók közül sokan örültek a Snake Eyes idei megjelenésének, a Hasbro szeretett játékának világa jövőre még tovább bővül, hiszen a Snake Eyes-t egy új animációs sorozat követi majd. Az eredeti rajzfilm rajongói számára, amely sok gyerekkori emléket szerzett, és persze rengeteg játékot adott el közben, ez még izgalmasabb hír a franchise-tól, amely egy kicsit túl sokáig szunnyadt.

Az új animációs sorozatról a Hisstank, a G.I. Joe-val kapcsolatos dolgok megbízható forrása értesült, aki a Licensing Con Brazílián vett részt, ahol Marcelo Masotti, a Hasbro Brazil licencelésért felelős vezetője tartott előadást. Bár egyelőre még csak egy nagyvásznas kiruccanást kapunk a franchise-ból, Masotti bejelentette, hogy jövőre érkezik az új sorozat, és nem mellesleg már 2023-ban egy második évad is következik. Bár a pontos időpontokról és arról, hogy ki fogja bemutatni a sorozatot, nem hangzott el részlet, egy rövid klipet játszottak le, amelyben Snake Eyes és Storm Shadow szerepelt, ami azt mutatja, hogy már mélyen benne vannak a sorozat forgatásában.

Nyilvánvalóan még nincsenek részletek arról, hogy milyen történetszálat követ majd a sorozat, de valószínűsíthető, hogy a hosszú formátummal az összes klasszikus Joe karaktert láthatjuk majd, akiket a rajongók az évtizedek során megszerettek. A franchise rengeteg karakterrel büszkélkedhet, és az, hogy számos epizóddal dolgozhatnak, általában azt jelenti, hogy sokkal több mindent be lehet építeni, mint egy rövidfilmbe. Ráadásul az a tény, hogy már egy második évadot is terveznek, úgy tűnik, hogy a karakter és társai legújabb iterációjába is sok minden belefér.

A Snake Eyes című nagyjátékfilm kizárólag a Joe egyik legismertebb karakterének eredetére koncentrál majd, és csak Storm Shadow, Scarlett és a Baroness szereplését erősítették meg a filmben. A film főszerepét Henry Golding kapja, míg Andrew Koji alakítja Storm Shadowt, Snake Eyes fogadott testvérét, akiből ellenség lett. Scarlettet és a bárónőt Samara Weaving, illetve Ursula Corbero alakítja, és a rajongók azt remélték, hogy a karakterek együttese azt jelenti, hogy a jövőben még sok mindent láthatunk a franchise-ból.

Bár a Hasbro animációs sorozatáról szóló hírek nem jelentik azt, hogy nem lesz folytatása a filmnek, úgy tűnik, hogy a folytatás csak 2023 után érkezik. Mivel a produkció egy része az MGM égisze alatt készült, a folytatás jövője valószínűleg az Amazon kezében fog nyugodni, mivel az Amazon felvásárolta a céget. Ezt szem előtt tartva az animációs sorozat érkezése egy tisztességes kis kitérőt jelenthet a rajongóknak, akik kétségbeesetten vágynak majd a folytatásra, miután a Snake Eyes: G.I. Joe Origins július 23-án a mozikba kerül.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu