Michael Keaton meglepően nyilatkozott arról, milyen volt ismét Batman páncélját viselni [VIDEO]

MOZI HÍREK – Michael Keaton közel 30 éve nem öltözött Batman páncéljába, de a The Flash forgatásán most ismét Bruce Wayne alteregója lett.

 

Michael Keaton azt állítja, hogy

„sokkolóan normális”

volt visszacsúszni a denevérruhába a The Flash forgatásán.

A denevérruhát viselni olyan a rajongók kedvenc Batman-színészének, Michael Keatonnak, mintha biciklizne. Mint azt a Sötét Lovag minden rajongója tudja, Keaton 1989-ben Tim Burton Batmanjében Bruce Wayne-t alakította, és ezt a szerepet az 1992-es Batman visszatér folytatásában újra eljátszotta. Keaton nem játszotta a szuperhőst, mióta Val Kilmer átvette a szerepet a Mindörökké Batmanben és bár azóta már jópár sztár eljátszotta a szerepet, sok rajongó még mindig Keaton Batmanjét tartja a legjobbnak.

A rajongók már évek óta azt követelték, hogy Keaton egy új Batman-filmben újra eljátssza az idősebb Bruce Wayne szerepét. Azóta kiderült, hogy végre újra Batmant fog játszani, méghozzá egy különleges szerepléssel a The Flashben, a DC Films közelgő filmjében, Ezra Miller főszereplésével. A multiverzum elemeinek beépítése a történetbe lehetővé teszi, hogy Keaton Batmanje a DCEU Ben Affleck által játszott Batmanje mellett tűnjön fel.

A The Flash forgatása jelenleg is zajlik, Keaton pedig ismét magára öltötte a köpenyt és a köpenyt, hogy visszatérjen Batmanként. A Jake’s Takes műsorvezetőjének, Jake Hamiltonnak adott nemrég interjújában Keatont egyenesen arról kérdezték, milyen érzés volt három évtizedes szünet után újra felvenni a denevérruhát. Mint Keaton elmondta, eléggé meglepte, hogy mennyire természetes érzés volt újra a jelmezben lenni, szinte mintha a Batman visszatér csak tavaly jelent volna meg.

 

„Én vagyok Batman”

 

„Sokkolóan normális volt. Furcsa volt. Mintha azt mondtam volna magamban, hogy ‘Ó, ó, igen, ez az!” – mondta Keaton. A színész arról is beszélt, hogy a denevérjelmez felöltése elárasztotta őt azokkal az emlékekkel, amikor annyi évvel ezelőtt játszotta a karaktert, amit érdekesnek talált. Keaton nem erősítette meg hivatalosan, hogy elmondja-e a híres „Én vagyok Batman” szöveget a filmben, úgy tett, mintha nem hallotta volna a kérdést, de valószínűbbnek tűnik, hogy valamikor hallani fogjuk.

Andy Muschietti rendezi a The Flash-t Christina Hodson forgatókönyve alapján. Ezra Miller mint Barry Allen és Michael Keaton mint Bruce Wayne mellett a filmben Ben Affleck egy alternatív Bruce Wayne-t alakít, ami úgy tűnik, hogy a karakter hattyúdala lesz. Sasha Calle szintén a DCEU Supergirljeként debütál a filmben, a szereplőgárdában pedig Kiersey Clemons, Maribel Verdu, Ron Livingston, Saoirse-Monica Jackson és Rudy Mancuso is szerepel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andy Muschietti (@andy_muschietti) által megosztott bejegyzés

Arra még várunk, hogy Michael Keatont láthassuk a denevérjelmezben, de Muschietti máris megkínálta minket az első pillantással magára a jelmezre. A rendező az Instagramon posztolt egy közeli képet a klasszikus sárga hátterű Batman-logóról, amely Keaton denevérruhájának elejét díszíti. Úgy tűnik, vér is van a ruhán, ami arra utal, hogy Keaton Batmanje talán bepiszkítja a kezét, amikor a The Flashben láthatjuk.

A The Flash 2022. november 4-én kerül a mozikba. Úgy tűnik, hogy Keaton Batmanjét a Flash-en túl is láthatjuk még, mivel a pletykák szerint más DCEU-filmekben is felbukkan majd, mint Samuel L. Jackson Nick Fury-jának megfelelője az MCU-ban. Még jó, hogy Keaton ennyire jól érzi magát az öltönyben.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu