Öngyilkos Osztag Ayer-vágásának forgatókönyve egy olyan képpel együtt szivárgott ki, amelyen Harley Quinn megcsókol valakit, aki nem a Joker

MOZI HÍREK – Bár maga a rendező is elmondta a véleményét az egészről, David Ayer 2016-os Öngyilkos osztag-filmjének rajongói továbbra is a „#ReleaseTheAyerCut” (adjátok ki az Ayer-vágást!) mozgalom mögött állnak az interneten.

 

A mai nap folyamán több mint 300 ezer tweettel kezdték el nyomni a film rendezői vágását követelő hashtaget, és ezzel együtt néhány leleplezés is érkezett a film Ayer eredeti változatának ötleteiről, felvételeiről és forgatókönyvrészleteiről. Ezek között a @RTAyerCutSS „ReleaseTheAyerCut” Twitter-fiók (amely az Ayer-vágás kiadását követeli) révén egy fotó is szerepel, amelyen Will Smith Deadshotja és Margot Robbie Harley Quinnje csókolózik egymással, és ez a kép gyorsan vírusként terjedt az interneten.

Az intim pillanatra érkezett reakciók sokfelé megoszlottak, sokan jelezték, hogy nem tetszik nekik, mások pedig azt kívánták, bárcsak kánon lett volna. „Ez kell nekem!” – írta válaszul az egyik felhasználó, egy másik pedig hozzátette: „Úgy viselkedsz, mintha ennek bármelyik része jó lenne”. Sok képregényolvasó rámutat arra, hogy a páros korábban többször is összejött a DC Comics oldalain. Végül a 2016-os Öngyilkos osztag moziváltozatában a páros inkább barátként viselkedik, minthogy akár csak megközelítené a romantikus partnereket.

Közvetlenül az Öngyilkos osztag című új film bemutatója előtt, melyben a Task Force X és a 2016-os mozifilm szereplői szerepelnek, Ayer egy hosszú közleményt adott ki, melyben a stúdiót szidta a film vágása miatt.

„Az életemet tettem bele az Öngyilkos osztagba” – írta Ayer a követőinek tweetelt nyilatkozatában. „Valami csodálatosat alkottam. Az én vágásom bonyolult és érzelmes utazás néhány rossz emberrel, akiket leszarnak és eldobnak (ez a téma a lelkemben rezonál). A stúdióvágás nem az én filmem. Olvasd el még egyszer. És az én vágásom nem a 10 hetes rendezői vágás – ez Lee Smith teljesen kiforrott vágása, amely John Gilroy hihetetlen munkáján áll. Az egész Steven Price zseniális zenéje, egyetlen rádiós dal sincs benne. Hagyományos karakter ívek, elképesztő alakítások, szilárd harmadik felvonásbeli feloldás. Egy maroknyi ember látta.”

Zack Snyder Justice League című filmje, a régóta mesébe illő extended cut nyomán, amely az év elején jelent meg az HBO Maxon, felcsillant a remény, hogy a Warner Bros. ugyanilyen kezelést biztosít az Ayer-vágás megjelenésének is. Még mielőtt azonban Snyder rendezői vágása megjelenhetett volna, a WB egyértelművé tette, hogy nem hozzák ki a 2016-os film hosszabb változatát.

„Nem fogjuk kiadni David Ayer vágását [az Öngyilkos osztagból]” – mondta Ann Sarnoff, a WarnerMedia Studios and Networks Group elnök-vezérigazgatója még márciusban a Variety-nek.

Ayer nemrég háromoldalas levele az Ayer-vágás kapcsán a következő sorokban csúcsosodott ki: „Minden film egy csoda. Jame zseniális munkája pedig a csodák csodája lesz. Nagyra értékelem a türelmüket. A továbbiakban nem fogok nyilvánosan beszélni erről az ügyről”.

Forrás: Comic Book

 

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu