Alfred Hitchcock Vertigo: a konzolos változatok 2022-ig késnek

A 2018-ban bejelentett, a spanyol Pendulo Studios által készített, híres Vertigo adaptációja nemrég bukkant fel újra, hogy megnyugtasson minket a munkálatok előrehaladásáról. Sajnos ez a videojáték-változat most csatlakozik az elhalasztott produkciók hosszú listájához.

 

Akik abban reménykedtek, hogy idén megtalálják a híres brit rendező szabadon adaptált univerzumát, azok meglepetésben fognak részesülni: a Microids kétségkívül az ürességtől való félelemtől megragadva most bejelentette, hogy Alfred Hitchcock Vertigo című filmjének konzolos verzióit 2022-re halasztják, hogy továbbra is fenntartsák a feszültség bizonyos eszméjét.

Szerencsére a francia kiadó nem jött üres kézzel, és egy új (azóta visszavont) trailerrel, amelyben a még mindig szédülésben lévő író, Ed Miller látható, jelenti be a szomorú hírt. Ez a néhány kiadatlan rész lehetőséget ad egy korhű történet felfedezésére, hiszen ez a szabad (és némileg modernizált) adaptáció még mindig tisztelettel viseltetik az eredeti mű kromatikus skálája iránt. Reméljük, hogy ez a kis visszaesés lehetővé teszi, hogy csiszoljuk a példányt, és elkerüljük azokat a problémákat, amelyekkel a Blacksad Under the Skin, ugyanattól a kiadótól származó Blacksad Under the Skin találkozott, amikor megjelent.

Ez az előzetes nyilvánvalóan sok kérdést vet fel a főhős épelméjűségével és néhai társának valóságtartalmával kapcsolatban, de vajon elég lehet-e egy óra terápia ahhoz, hogy megváltoztasson egy életet? Válaszolj, az Alfred Hitchock Vertigo megjelenése továbbra is 2021-ben várható PC-n, 2022-ben pedig Nintendo Switch-en, PlayStation 5-n, PlayStation 4-en, Xbox Series X-en és Xbox One-on.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu