Jason Statham következő filmjében… “A méhész” lesz!

MOZI HÍREK – Nem, nem áprilisi tréfa: A szállító és más akciófilmek közkedvelt sztárja, Jason Statham az egyik első név A méhész című új filmben, amelynek forgatása várhatóan jövő év végén kezdődik. Persze, nem kell attól tartanunk, hogy Statham két órán keresztül mézet gyűjt majd a kaptárból…

 

Jason Statham folytatja jövedelmező együttműködését a Miramax-szal A méhész (The Bee Keeper) című közelgő thrillerben, amelynek forgatókönyvét Kurt Wimmer írta, és amely elég jó ahhoz, hogy a stúdió hét számjegyű összeget fizessen érte. Statham csak nemrég fejezte be a Mirimax Untitled Guy Ritchie Project című filmjét, és főszerepet játszott a szintén Ritchie-filmben, Az ember haragjában, amely nemrég lépte át a 104 millió dolláros bevételi határt, és Statham a Fast and Furious franchise-ban való részvételének köszönhetően az egyik legbankképesebb férfi a filmiparban, valamint olyan nagyágyúknak, mint A Meg, A feláldozhatók és A szállító.

A méhész a leírás szerint egy „villámgyors thriller, amely mélyen át van itatva a méhészet mitológiájával”. Van egy mondat, amiről senki sem gondolta volna, hogy valaha is eljut a világba, de itt van. Miközben már keresik a rendezőt, Jason Statham a szerző Wimmerrel és a Miramaxhoz tartozó Bill Blockkal együtt lesz a producer.

Block így nyilatkozott a projektről: „”A méhész egyetemes témákat dolgoz fel egy olyan szokatlan történettel, amely a rajongókat a székük szélére ülteti. Izgatottak vagyunk, hogy egy újabb ikonikus és ellenállhatatlan filmet hozhatunk el a közönségnek világszerte”.”

Míg Statham eredményei önmagukért beszélnek, hiszen több mint 7,8 milliárd dolláros bevételt hozott a kasszáknál, Wimmer forgatókönyvíróként is számos sikert könyvelhetett el, hiszen ő írta a Children Of The Corn remake, a Salt, a Point Break, a The Recruit és a Thomas Crown Affair 1999-es változatát. Bár a rövid ismert szinopszis bizonyára furcsán hangzik, a tehetség szempontjából biztosan sok minden szól a projekt mellett.

A film tényleges cselekménye egyelőre ismeretlen, de az biztos, hogy a szokásos magas oktánszámú akciót fogjuk látni, ami már több mint két évtizede jellemző a Statham-filmekre, és remélhetőleg nem kell attól tartani, hogy a film teljes időtartamát azzal fogja Statham tölteni, hogy mézet szedjen ki a kaptárakból. Ennek ellenére több mint valószínű, hogy rengeteg rajongója van, akik fizetnének azért, hogy két órán keresztül csak üljenek és azt nézzék, ahogy pontosan ezt csinálja.

A méhész forgatása jelenleg valamikor 2022 szeptembere körül kezdődik, így a mozikba legkorábban valamikor 2023 végén kerülhetne.

 

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu