SpellForce 3 Reforced, a hibrid RPG / RTS úton van a konzolokra – trailer [VIDEO]

Pár év várakozás után idén decemberben érkezik konzolokra és PC-re a SpellForce 3 Reforced, amely az RPG és az RTS legkülönfélébb érintéseivel keveredik

 

Négy évvel ezelőtt a SpellForce 3 megjelenését PC-re és konzolokra tervezték, de mégis 2021 közepéig kellett várni, hogy bejelentsék a játékot és december 7-ig a SpellForce 3 Reforced megjelenésére. Ha hihetünk az eddigi információknak és a hivatalos trailernek, valós idejű stratégiával (RTS) vegyített RPG nagyot fog szólni. Tekintsétek meg a THQ Nordic által nekünk bemutatott trailerét a cikk alján.

Mint minden megjelenő kaland estében – legyen az új vagy egy régi sorozat – nem mindenki ismeri a játék kontextusát. Így hát egy kis összefoglalót hagyunk itt összefoglalóként mindazoknak, akiknek a világa felkeltette az érdeklődését.

” A SpellForce 3 Reforced egyszerre ülteti a játékost egy hős és egy hadvezér csizmájába; te döntöd el, hogy társakat gyűjtesz, küldetéseket teljesítesz, tapasztalatot és zsákmányt szerzel, szintet lépsz és képességeket fejlesztesz … Mindezt úgy, hogy közben egy hadsereget irányítasz, kiválasztod a legjobb taktikát, bázist építesz … „.

” Az 518-as évet írjuk. A renegát mágusok lázadását, a Mágikus Háború néven ismert lázadást a korona megsemmisítette. Ez azonban pirruszi győzelem volt, mivel az egész régió anarchiába süllyedt, menekültek érkeztek menedéket keresve, és egy rejtélyes és halálos járvány, a „Vérégetés” gyorsan terjed. „

De nem csak az alapjáték érkezik konzolokra, decemberben megjelenik a SpellForce 3: Soul Harvest és a Fallen God mindkét bővítménye is. Mindegyik 19,99 eurós áron kerül forgalomba, és több mint 30 órányi tartalmat és új kampányokat kínál.

Mint már említettük, mindezek – hacsak valami közbe nem szól – december 7-én lesznek elérhetőek Xbox One, Xbox Series X | S, PS4, PS5 és PC platformokon.

 

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu