Men In Black videojáték készül!?

Az EB GAMES Australia oldalán egy Men In Black videojáték bejegyzés látott napvilágot – hivatalos besorolás nélkül, de a Sony Bend-et feltüntetve fejlesztőként.

 

Men in Black

 

A Men in Black egy olyan franchise volt, amely a harmadik film után kifulladt, és a játékok videojáték-adaptációi mindig is gyengén teljesítettek. Mindhárom játék adaptáció eléggé 50%-os értékelés alá került. A filmeken kívül az egyetlen spin-off média, ami jó volt, az egy régi rajzfilmsorozat volt, ami kibővítette a Men in Black franchise történetét.

Megerősítették, hogy a Sony Bend nem dolgozik a Days Gone folytatásán, és hogy több ötletet is elvetettek, ráadásul a stúdió vezetői elhagyták a céget. Ezzel a játékpletykával azonban továbbra is kérdéses, hogy az első három film vicces, komikus hangvételét követik-e, vagy az eredeti képregényes változatot választják.

Az eredeti képregényváltozatban ugyanis idegenek és démonok, természetfeletti ellenségek, legendás lények szerepelnek, és sokkal brutálisabb, horrorisztikusabb hangvételű volt. Ez tulajdonképpen illeszkedhetne a Sony filmes akciójátékaihoz, és új víziót adhatna a franchise-nak. Különösen, mivel a Men in Black: International kudarcnak számított, talán egy realisztikusabb/horrorisztikusabb stílus lehetővé tenné az újraindítást a játékokban és a filmekben.

Azt sem tudjuk, hogy ez a játék PS5 exkluzív vagy multiplatform lesz-e, mivel csak egy képnélküli PS5 doboz szivárgott ki

Remélhetőleg a szeptember 9-i Sony bemutatóval többet fogunk tudni arról, hogy igaz-e ez a pletyka.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu