World War Z – idén novemberben érkezik Switch-re! De van egy csapda!

A World War Z végre Nintendo Switch-re is megjelenik, de sajnos a Switch felhasználók nem a legfrissebb verziót kapják meg.

 

A World War Z egy zombis lövöldözős játék, amely egy könyv alapján készült filmre épül, és míg a film vegyes fogadtatásban részesült, addig a videojáték kiváló, és a Left 4 Deaden és a Killing Flooron felnőtt zombis lövöldözős rajongók is jól fogadták.

A WWZ eredeti fejlesztői készítik a Nintendo Switch portját, tehát a Saber Interactive foglalkozik vele, és nem szervezték ki egy másik céghez. A World War Z már előrendelhető digitálisan a Nintendo Switch eShopjában, fizikailag pedig egyes boltokban 39,99 dollárért. A World War Z Deluxe Edition szintén 49,99 dollárért vásárolható meg (az eShopban is), és „28 egyedi bónuszelemet tartalmaz, köztük különleges karakterruhákat, fegyverbőröket és változatokat”.

A játék Switch-kiadásával kapcsolatban van néhány kikötés. Az egyik fő probléma, hogy nem tudjuk, hogy a crossplay funkció működni fog-e a játék többi verziójával. Így a Nintendo Switch játékosok számára korlátozott lenne a játékosbázis. A másik probléma, hogy a vásárlók, akik ezt a terméket megvásárolják, nem kapják meg a WWZ legújabb, naprakész változatát, amely a WWZ: Aftermath nevet viseli, és amely két új helyszínnel, több fegyverrel, egy megújult közelharcrendszerrel és egy FPS móddal érkezik 2021. szeptember 21-én.

Szóval mielőtt elkapkodnátok a World War Z megvásárlását, ne feledjétek a fentieket, hogy mi marad ki, ráadásul nem tudjuk, hogy a bővítményt valaha is portolják-e, mivel a Saber azt nyilatkozta, hogy ez volt az egyik legnehezebb portolás, amit valaha is csináltak Switch-re

Az eredeti World War Z-ről itt olvashatjátok el a kritikánkat!

A World War Z november 2-án jelenik meg Nintendo Switch-re, a játékosok pedig már most előrendelhetik a játékot!

Forrás: Youtube

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu