James Bond: a Nincs idő meghalni a valaha volt leghosszabb kémfilm lesz

Közel három órás játékidejével  hivatalosan is a valaha készült leghosszabb James Bond-film lesz a No Time to Die. Daniel Craig utoljára ölti magára a baltaarcú titkosügynök szerepét.

 

Szerezd be a legnagyobb popcornt, ha megnéznéd a Nincs idő meghalni-t, mert a 25. James Bond-film lesz a leghosszabb az összes közül! A közelgő film, amelyben Daniel Craig utoljára látható Bond-ként, a hírek szerint két óra 43 percig, azaz összesen 163 percig fog tartani. Ezzel az idővel a No Time to Die megelőzte a korábbi rekordot tartó Spectre 148 percét.

Talán a No Time to Die hossza segít majd kárpótolni a késői megjelenést. A filmet eredetileg 2019 novemberére tervezték, de Danny Boyle távozása miatt többszöri csúszás következett volna. A világjárvány tavaly tovább bonyolította a megjelenést, így a No Time to Die teljesen kikerült a 2020-as kínálatból, végül idénre tűzték ki a bemutatót. A James Bond-film tervezett bemutatója szeptember 30-án lesz az Egyesült Királyságban (és Magyarországon is), az Egyesült Államokban pedig október 8-án. Ezek az időpontok az MGM ígérete szerint ezúttal véglegesek.

 

 

A Nincs idő meghalni című filmben James Bond már kilépett az aktív szolgálatból, és nyugodt életet él Jamaikán. Nyugalma rövid életű, amikor felbukkan régi barátja, Felix Leiter a CIA-tól, hogy segítséget kérjen. Az elrabolt tudós megmentésére irányuló küldetés a vártnál sokkal alattomosabbnak bizonyul, és Bondot egy veszélyes új technológiával felfegyverzett titokzatos gonosztevő nyomára vezeti.

A No Time to Die-t Cary Fukunaga rendezte Neal Purvis, Robert Wade és Phoebe Waller-Bridge közösen írt forgatókönyve alapján. A filmben Daniel Craig mellett Lashana Lynch játssza a Bondot posztján követő új 007-es ügynököt. A No Time to Die tobábbi főszereplői: Rami Malek, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Ana de Armas, Rory Kinnear és David Dencik. A producer Michael G. Wilson és Barbara Broccoli.

 

 

„Mindenki azt hiszi, hogy olyan könnyű ezeket az akciófilmeket készíteni, hogy ez csak sablonos lehet, csak leforgatod és máris jönnek az emberek a moziba” – mondta Fukunaga nemrég az SFX-nek, utalva azokra a pletykákra, hogy Malek Dr. No-t játssza a történetben. „Valójában, ha jó filmet akarsz, akkor komolyan kell venni és sokat kell gondolkodni rajta. Sok okos ember kell ahhoz, hogy ezeket a filmeket létrehozzák, és ahhoz is, hogy megalkossák ezeket a karaktereket, amelyek remélhetőleg tartósak lesznek. Ez egy új gonosztevő. Ő nem, Dr. No., ahogy egyesek találgatták. Remélhetőleg olyan lesz, aki valamilyen módon maradandót alkotott.”

„Hadd pletykáljanak csak, mert bármit is vársz ettől a filmtől, meg fogsz döbbenni, amikor megnézed. Nem fogok olajat önteni a tűzre” – mondta Malek a GQ-nak is. „[A pletykák] érdekesek. De nem fogok ráharapni.. Csak ki kell várniuk a bemutatót és meglátják” – nyilatkozott szűkszavúan.

Tekintettel a film játékidejére, érdemes előtte a mosdóba menni!

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu