The Witcher: Ronin: Kickstarteres segítséget vesz igénybe a CD Projekt

Mangát kap a The Witcher, és a lengyel cég közösségi finanszírozással szeretné kivitelezni Geralt új kalandját.

 

A Kickstartert itt találhatjuk (a cél a pénzzel egy keménykötésű gyűjtői kiadás megvalósítása), és a sztori kerete az, hogy Geralt Yuki Onnát, a hó (nem tó!) úrnőjét üldözi egy új helyszínen, amit a feudális Japán inspirált. Egy ilyen világban egy profi szörnyvadász a veszélyes yokai-ok és oni-k (japán szellemek, démonok) ellen is meg kell, hogy állja a helyét.

A fő történetszál négy fejezetből áll, ami kb. 100, teljesen színezett oldalt töltene meg. Ebben Geralt nyomoz, harcol, továbbá nehéz morális döntéseket is meghoz. A fő sztori mellett készen van három rövid történet is, egyenként kb. 15 oldallal. Ezek az önálló történetek a rejtélyes Ronin-világot mélyítik el, de a rajongók kedvencei közül pl. Vesemir és Yennefer is felbukkan, természetesen a manga stílusára átültetve. A hangulatos narratíván készül már van egy „így készült” szekció is alkotói kommentárral, korai skiccekkel, és a mangára hatással levő mitologikus háttérbe is betekintést nyerhetünk.

A The Witcher: Ronin keményfedeles gyűjtői kiadása csak a Kickstarteren lesz elérhető. A 35 eurós alapcsomagért (ez 12600 forint) a könyvet és egy képeslapot kapjuk meg, de van egy 50 eurós (kb. 18000 forintos) Deluxe Wanderer, amiben egy poszter is van. A 150/1050 eurós kiadások már rég elkeltek. A postaköltséget nekünk kell állnunk (19 euró, szóval számolhatunk 7 ezer forinttal, mert a vámköltség és egyebek még megemelheti azt…), és plusz pénzért akár egy miniatűr Geralt figurát is beszerezhetünk.

Persze nem kell tartani a Kickstarter-bukástól, ugyanis még van vissza két hét a kampányból, de a kitűzött cél ötszörösénél tart a CD Projekt (90 ezer eurós cél, közel 482 ezer jött eddig össze), viszont ne felejtsük, hogy a lengyelek még annak ellenére is hatalmasat szakítottak a Cyberpunk 2077-tel, hogy az hosszú ideig a PlayStation Store-ról a gyatra PlayStation 4-es kivitelezés miatt le is szedték.

Úgyhogy profit van ott… csak erre éppenséggel nincs?

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu