Menu

The Witcher: Ronin: Kickstarteres segítséget vesz igénybe a CD Projekt

Mangát kap a The Witcher, és a lengyel cég közösségi finanszírozással szeretné kivitelezni Geralt új kalandját.

 

A Kickstartert itt találhatjuk (a cél a pénzzel egy keménykötésű gyűjtői kiadás megvalósítása), és a sztori kerete az, hogy Geralt Yuki Onnát, a hó (nem tó!) úrnőjét üldözi egy új helyszínen, amit a feudális Japán inspirált. Egy ilyen világban egy profi szörnyvadász a veszélyes yokai-ok és oni-k (japán szellemek, démonok) ellen is meg kell, hogy állja a helyét.

A fő történetszál négy fejezetből áll, ami kb. 100, teljesen színezett oldalt töltene meg. Ebben Geralt nyomoz, harcol, továbbá nehéz morális döntéseket is meghoz. A fő sztori mellett készen van három rövid történet is, egyenként kb. 15 oldallal. Ezek az önálló történetek a rejtélyes Ronin-világot mélyítik el, de a rajongók kedvencei közül pl. Vesemir és Yennefer is felbukkan, természetesen a manga stílusára átültetve. A hangulatos narratíván készül már van egy „így készült” szekció is alkotói kommentárral, korai skiccekkel, és a mangára hatással levő mitologikus háttérbe is betekintést nyerhetünk.

A The Witcher: Ronin keményfedeles gyűjtői kiadása csak a Kickstarteren lesz elérhető. A 35 eurós alapcsomagért (ez 12600 forint) a könyvet és egy képeslapot kapjuk meg, de van egy 50 eurós (kb. 18000 forintos) Deluxe Wanderer, amiben egy poszter is van. A 150/1050 eurós kiadások már rég elkeltek. A postaköltséget nekünk kell állnunk (19 euró, szóval számolhatunk 7 ezer forinttal, mert a vámköltség és egyebek még megemelheti azt…), és plusz pénzért akár egy miniatűr Geralt figurát is beszerezhetünk.

Persze nem kell tartani a Kickstarter-bukástól, ugyanis még van vissza két hét a kampányból, de a kitűzött cél ötszörösénél tart a CD Projekt (90 ezer eurós cél, közel 482 ezer jött eddig össze), viszont ne felejtsük, hogy a lengyelek még annak ellenére is hatalmasat szakítottak a Cyberpunk 2077-tel, hogy az hosszú ideig a PlayStation Store-ról a gyatra PlayStation 4-es kivitelezés miatt le is szedték.

Úgyhogy profit van ott… csak erre éppenséggel nincs?

Forrás: PCGamer

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu