A Gran Turismo 7 PS5, PS4 kampányához online kapcsolat szükséges

Úgy tűnik, hogy míg a legtöbb Sony játék offline is játszható állandó internetkapcsolat nélkül – a Gran Turismo 7 a kivételek közé fog tartozni.

 

Míg a legutóbbi PlayStation 5 Showcase-en a Gran Turismo 7-et (Olvasd el arról a hírt és nézd meg a trailert itt) úgy mutatták be nekünk, mint egy funkciókkal teli játékot, rengeteg pályával, pályával és zenével, addig a Sony hivatalos megjelenési dátum bejelentésén, a blog weboldalán egy aprócska részt elrejtettek.

Így sajnos a Gran Turismo 7-hez állandó internetkapcsolatra lesz szükség, hogy a játékosok élvezhessék a kampányt és más funkciókat, mint például a Trials és a GT Café.

A rajongók nem túlságosan örülnek ennek, hiszen az egyjátékos élmény teljesen elkülönül a többjátékos módoktól. Emellett ez sajnos korlátozza a játékosok körét azok számára, akiknek egyszerűen nincs megfelelő kapcsolatuk, internetproblémáik vannak, vagy a világ távoli pontjain élnek.

A GT Sport is hasonlóan csak online volt, de azt online élményként jelentették be, és nem a Gran Turismo 6 fővonalbeli folytatásaként.

Vagy azért lesz ez, hogy a játékosok ne csaljanak a játék kampánymódjában, vagy azért, hogy az egyjátékos kampányhoz szánt jövőbeli tartalmakat és DLC-ket lezárják.

Végeredményben ez elég nagy csalódás, és az egyjátékos funkciók online lezárása mindig is hatalmas probléma lesz, mivel ez árthat a játék általános élményének.

 

Forrás: Pushsquare

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu