Menu

A Gran Turismo 7 PS5, PS4 kampányához online kapcsolat szükséges

Úgy tűnik, hogy míg a legtöbb Sony játék offline is játszható állandó internetkapcsolat nélkül – a Gran Turismo 7 a kivételek közé fog tartozni.

 

Míg a legutóbbi PlayStation 5 Showcase-en a Gran Turismo 7-et (Olvasd el arról a hírt és nézd meg a trailert itt) úgy mutatták be nekünk, mint egy funkciókkal teli játékot, rengeteg pályával, pályával és zenével, addig a Sony hivatalos megjelenési dátum bejelentésén, a blog weboldalán egy aprócska részt elrejtettek.

Így sajnos a Gran Turismo 7-hez állandó internetkapcsolatra lesz szükség, hogy a játékosok élvezhessék a kampányt és más funkciókat, mint például a Trials és a GT Café.

A rajongók nem túlságosan örülnek ennek, hiszen az egyjátékos élmény teljesen elkülönül a többjátékos módoktól. Emellett ez sajnos korlátozza a játékosok körét azok számára, akiknek egyszerűen nincs megfelelő kapcsolatuk, internetproblémáik vannak, vagy a világ távoli pontjain élnek.

A GT Sport is hasonlóan csak online volt, de azt online élményként jelentették be, és nem a Gran Turismo 6 fővonalbeli folytatásaként.

Vagy azért lesz ez, hogy a játékosok ne csaljanak a játék kampánymódjában, vagy azért, hogy az egyjátékos kampányhoz szánt jövőbeli tartalmakat és DLC-ket lezárják.

Végeredményben ez elég nagy csalódás, és az egyjátékos funkciók online lezárása mindig is hatalmas probléma lesz, mivel ez árthat a játék általános élményének.

 

Forrás: Pushsquare

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu