A TCL lesz a Call of Duty: Vanguard hivatalos partnere

A TCL Electronics, a globális TV-ipar egyik vezető szereplője és vezető szórakoztatóelektronikai cége bejelentette, hogy kiterjeszti együttműködését az Activision kiadóval. A TCL a hivatalos partnere a Call of Duty: Vanguard nevű videojátéknak.

 

„Örömünkre szolgál, hogy folytathatjuk partnerségünket az Activision-nel” – mondta el Shaoyong Zhang, a TCL Electronics vezérigazgatója. „Szenvedélyesen szeretnénk a legjobb játékélményt biztosítani a rajongóknak, ezt a törekvésünket segítik a 2021-es TCL Mini LED és QLED televíziók is.”

„A Call of Duty: Vanguard célja, hogy lenyűgöző játékélményt biztosítson a teljes videojáték-közösség számára” – mondta Will Gahagan, az Activision Publishing globális partnerségekért és integrált marketingért felelős igazgatója. „Izgatottan várjuk a TCL-lel való együttműködés folytatását. A következő jelentős esemény a novemberi bemutató, amin teljes pompájában tesztelhetik a CoD széria új darabját a játékosok.”

„A TCL évek óta támogatja a gamer közösséget, 2018 óta a Call of Duty® partnere Észak-Amerikában. Most, mint a Call of Duty: Vanguard hivatalos TV-partnereként abban lesz szerepe, hogy megmutassa, hogy a díjnyertes tévék segítségével még magasabb szintre emelhető a játékélmény. A Mini LED és QLED készülékek 8K-s felbontása, valamint a HDMI 2.1 és a 120 Hz-es, nagy gyakoriságú frissítési frekvencia, az automatikus alacsony késleltetés mód, a változó képfrissítési sebesség (VRR) és az eARC mind abban segítenek, hogy a készülékek tökéletes audiovizuális élményt nyújtsanak a játékokhoz és a filmekhez, tévéműsorokhoz egyaránt.” – írja a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközlemény.

Forrás: Wecan!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu