Menu

Jagged Alliance 3: újabb komoly visszatérő a THQ Nordictól [VIDEO]

Nem viccelt az Embracer Group (övék a THQ Nordic is), amikor komolyabb bejelentésekre és visszatérésekre utalt, többek között Jagged Alliance 3 játékra.

 

A kiadó szerint nagyon sokan várták már a legendás, körökre osztott stratégiájú harcokat kínáló franchise harmadik felvonását, amit a Haemimont Games fejleszt. Ők korábban a Tropico-sorozat mellett a Surviving Marson, a Victor Vran-on, illetve több, ismert játékon is dolgoztak. Ezúttal egy kitalált ország, Grand Chien területén kell egy zsoldos csapat vezetőjeként talpon maradnunk, miután egy brutális sereg, a Légió átvette a hatalmat.

Taktikusan mély, körökre osztott harcokra kell gondolni egy nagy játékvilágban, és figyelnünk kell a territóriumok feletti hatalomátvételre, a helyi erők kiképzésére, illetve a sorozat rajongói számára ismerős zsoldosok közül a megfelelő csapatok összerakására. RPG-s elemekkel is rendelkezni fog a Jagged Alliance 3, ugyanis a zsoldosaink perkekkel és szintlépésekkel is bírnak, de megemlíthetjük a lootot és a fegyverzet testreszabhatóságát is. Kooperatív multiplayer? Az is lesz.

Itt is megtudhatunk további részleteket a játék Steam-oldalráról. Grand Chien tele van természeti erőforrásokkal… és mély politikai ellentétekkel is. Az ország lángba borul, miután a megválasztott elnök eltűnik, majd a Légió lerohanja a falusi régiókat. Az elnök családja mindent összekapart (és még az erőteljes Adonis céggel is megállapodást kötött), hogy egy tehetséges zsoldosbandán keresztül megtalálják az elveszett elnököt, amivel talán rendet lehetne teremteni. A Jagged Alliance 3 zsoldosainak mind megvan a háttértörténete, személyisége. Grand Chien felfedezése során pénzt szerezünk, csapatot építhetünk, és végül a saját döntéseink révén fog eldőlni az ország sorsa.

Ebben az esetben teljesen nyugodtan mondhatjuk, hogy nos, erre nem számítottunk, de ez már hivatalos: a talán túlzottan XCOM-osodó Jagged Alliance 3 jön, és jelenleg csak PC-re jelentették be, ám nem tudni még, hogy a Haemimont Games mikorra is fog elkészülni vele. Lábjegyzetként megemlíthetjük, hogy az első részt most ingyenesen felmarkolhatjuk a Steamről 23-áig. Csak adjuk hozzá a Steam-fiókunkhoz, és ott is fog maradni.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu