Life is Strange Remastered Collection megjelenési dátum bejelentve

A Life is Strange Remastered gyűjtemény végre új megjelenési dátumot jelentett be, és 2022 februárjában érkezik.

 

A remastered gyűjteménynek idén 2021. szeptember 30-án kellett volna megjelennie, abban a hónapban, amikor a True Colours, az új Life is Strange játék is a boltokba került. Sajnos a COVID és egyéb problémák miatt ez a gyűjtemény határozatlan időre el lett halasztva még 2021 augusztusában, és akkor nem jelentettek be új megjelenési dátumot.

Ma derült ki, hogy a felújított gyűjtemény 2021. február 1-jén jelenik meg, és az első két címet, a Life is Strange 1-et és a Life is Strange: Before the Storm-ot is tartalmazza majd. Mindkét játék továbbfejlesztett látványvilágot és animációkat fog tartalmazni, emellett a remasterek tartalmazni fognak világítási frissítéseket, új játékmotort, és a Life is Strange remasterében új, teljesen motion-captured arcanimációkat is.

A remasterelt gyűjtemény megvásárolható a Steam, a PlayStation, a Nintendo Switch, a Stadia és az Xbox áruházakban. Ha megvetted a legújabb játék ultimate kiadását – Life is Strange: True Colors-t, akkor az is letölthető lesz, amikor a remastered gyűjtemény megjelenik.

Amíg a remastered gyűjteményre vársz, elolvashatod a Life is Strange: True Colors kritikánkat itt.

Source: IGN

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu