Menu

Life is Strange Remastered Collection megjelenési dátum bejelentve

A Life is Strange Remastered gyűjtemény végre új megjelenési dátumot jelentett be, és 2022 februárjában érkezik.

 

A remastered gyűjteménynek idén 2021. szeptember 30-án kellett volna megjelennie, abban a hónapban, amikor a True Colours, az új Life is Strange játék is a boltokba került. Sajnos a COVID és egyéb problémák miatt ez a gyűjtemény határozatlan időre el lett halasztva még 2021 augusztusában, és akkor nem jelentettek be új megjelenési dátumot.

Ma derült ki, hogy a felújított gyűjtemény 2021. február 1-jén jelenik meg, és az első két címet, a Life is Strange 1-et és a Life is Strange: Before the Storm-ot is tartalmazza majd. Mindkét játék továbbfejlesztett látványvilágot és animációkat fog tartalmazni, emellett a remasterek tartalmazni fognak világítási frissítéseket, új játékmotort, és a Life is Strange remasterében új, teljesen motion-captured arcanimációkat is.

A remasterelt gyűjtemény megvásárolható a Steam, a PlayStation, a Nintendo Switch, a Stadia és az Xbox áruházakban. Ha megvetted a legújabb játék ultimate kiadását – Life is Strange: True Colors-t, akkor az is letölthető lesz, amikor a remastered gyűjtemény megjelenik.

Amíg a remastered gyűjteményre vársz, elolvashatod a Life is Strange: True Colors kritikánkat itt.

Source: IGN

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu