Nem fogod elhinni, a 90 éves William Shatner, a Star Trek-féle Kirk kapitány most hova készül!

MOZI HÍREK – William Shatner olyan útra készül, amit eddig az általa alakított legendás karakter Kirk kapitány csak a filmvásznon tudott megvalósítani!

 

William Shatner a Star Trek karakterének, Kirk kapitánynak a nyomdokaiba lép, és bátran elmegy… nos, oda, ahová egyre többen, mivel a hírek szerint csatlakozik azokhoz az egyre növekvő számú emberhez, akik Jeff Bezos Blue Origin rakétájának fedélzetén az űrbe merészkedtek.

Egy jelentésből kiderült, hogy Shatner azt tervezi, hogy kilencvenévesen ő lesz a legidősebb ember, aki Bezos „15 perces civil repülésének” részeként az űrbe merészkedik, ami annak a repülésnek az ismétlése lenne, amellyel Bezos idén korábban az alsó légkörbe jutott. A jelentés azt is felvetette, hogy Shatner arra szeretné felhasználni a lehetőséget, hogy dokumentumfilmet készítsen az élményről.

William Shatner nem először beszél arról, hogy űrrepülőgép fedélzetére ugrik, miután korábban azzal viccelődött, hogy hajlandó lenne az űrbe menni, ha Elon Musk is vele lenne. Azok a megjegyzések néhány évvel ezelőtt hangzottak el, amikor egy rajongója a Twitteren megkérdezte tőle, hogy elindulna-e a csillagok közé a Space X alapítójával. „Igen, vele a mellettem lévő ülésben. Bónuszként a kezét fogom majd a felszállás közben” – viccelődött akkor Shatner. Úgy tűnik, most már talán nem is viccel.

A TMZ beszámolója szerint a 90 éves férfi jelenleg is rajta van a listán, hogy tagja legyen annak a második legénységnek, amely a New Shepard rakétával indul, amikor az októberben a következő útjára indul, és ha minden a tervek szerint alakul, akkor valószínűleg nem sokkal később több információt is megtudhatunk arról, hogy hol és mikor láthatjuk majd a dokumentumfilmjét, amelyről eredetileg a Discovery-nél volt szó, de azóta a megbeszélések miatt máshová helyezték át.

Jeff Bezos júliusban járt először az űrben, testvérével, Markkal, Wally Funkkal és Oliver Daemennel együtt, amikor a rakéta 66,5 mérföldre lőtt fel, egy rövid ideig a súlytalanságban időzött, majd biztonságosan visszatért a Földre. Arról nincs további információ, hogy kik is szállnak majd fel Bezos és Shatner mellé az űrmodulra, illetve hogy utóbbi mennyit fizet a kiváltságért, bár felmerült, hogy lehet, hogy nem azt az árat fizeti, amit bárki mástól elvárnának, ami a Shatner dokumentumfilmjéből adódó ingyenes reklámlehetőséget figyelembe véve logikus is lenne.

A Blue Origin első repülésén a Daemen által elfoglalt utolsó ülést árverésen adták el, ami végül 20 millió dollárba került a diák apjának. Hogy a legújabb repülésen is lesz-e hasonló árverés, azt még nem jelentették be, de úgy tűnik, hogy nem lesz hiány olyan emberekből, akiknek ennyi aprópénz van a zsebükben, és hajlandóak lennének pénzt kiadni azért a megtiszteltetésért, hogy részt vehessenek Bezos űrversenyében.

Bár úgy tűnik, Shatner készen áll arra, hogy megtegye első igazi utazását az utolsó határvidékre, egyvalamit nem tervez: visszatérni a franchise-hoz, amely kulturális ikonná tette őt. Még 2019-ben a színész a ComicBook.com-nak adott interjújában világossá tette, hogy végzett azzal a fajta büntető munkarenddel, ami a tévés szerepekkel jár. „Fel kellene támasztanod engem, Shatner, hogy lenyomja a napi… [nevet] nem tudom mit, amit Patrick [Stewart] csinál. Egy sorozatot csinálni, amit én 25 évesen csináltam, fárasztó. Fizikailag és mentálisan is romboló, és otthon is romboló, mert napi 14-18 órát dolgozol. És az utolsó sorozatomban, a Boston Legalben, a csúcsforgalomban két órát kellett ingáznom. Szóval ezt is hozzá kell adni. Szóval nem, nem érdekelne egy újabb sorozat.”

Forrás: TMZ

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu