A The Witcher 2. évadának trailerében Henry Cavill Geraltja visszatér decemberben [VIDEO]

MOZI HÍREK – A sorozatot átívelő The Witcher trailer új, 2. évados felvételeket hozott, de a Netflix két first look klipet is bemutatott a következő évadból.

 

A Netflix a TUDUM eseményen meglepetéseket tartogatott a The Witcher rajongók számára, hiszen nem csak egy új trailerrel, hanem új, első látásra készült videókkal is készültek, amelyekből minden eddiginél többet megtudhatunk a Henry Cavill főszereplésével készülő fantasy-sorozat következő évadáról. Az új évad decemberben érkezik, és ennek apropóján a Netflix egy új „Franchise-trailert” hozott ki, amely a nagyra értékelt első évadból származó felvételeket, valamint új, eddig nem látott felvételeket is tartalmazott a második évadból. Mindez, valamint a franchise jövőjével kapcsolatos bejelentések a mai napot Witcher-rajongóknak is élvezetessé tették.

A trailer az első igazi betekintést nyújtotta a 2. évadba, a korábban kiadott teaser után, amely a Netflix Geeked esemény részeként jelent meg júliusban. Az évadban nagyobb hangsúlyt kap Geralt (Cavill) Witcher családja, Vesemir, Eskel, Coen és Lambert is szerepet kap a történetben, mivel Cirit Geralt Kaer Morhenbe viszi edzeni.

A 2. évad hivatalos szinopszisa így szól: „Meggyőződve arról, hogy Yennefer életét vesztette a soddeni csatában, Geralt of Rivia elviszi Cirilla hercegnőt a legbiztonságosabb helyre, amit ismer, gyermekkori otthonába, Kaer Morhenbe. Míg a kontinens királyai, elfek, emberek és démonok a falakon kívül a felsőbbrendűségért küzdenek, neki valami sokkal veszélyesebből kell megvédenie a lányt: a titokzatos hatalomtól, amelyet belülről birtokol.”

A háromperces trailer mellett a Netflix két first look klipet is közzétett a következő évadból. Az első klipben Geralt újra találkozik régi barátjával, Nivellennel, aki arról beszélget, hogy az embergyerekek hogyan válnak boszorkányokká, miután arra kondicionálják őket, hogy elfelejtsék emberi érzéseiket és reakcióikat. A második klipben láthatjuk, ahogy Cirit Geralt ébreszti fel, aki figyelmezteti, hogy „lovagoljon az életéért”, ha rajta kívül bárki más elhagyja az épületet, ráerőltetve, hogy egy bruxa van a házban. Geraltot látjuk, amint követi a szörnyet a házban, de természetesen a Netflix még nem akarja kiadni minden titkát, így a klip elsötétül, mielőtt valami kiugrana az árnyékból.

A második évad érkezése előtt még sok mindent tudni kell a Witcher 2. évadáról. A sorozat szereplőgárdája: Henry Cavill (Geralt of Rivia), Anya Chalotra (Yennefer), Freya Allan (Ciri), Jodhi May (Calanthe), Adam Levy (Mousesack), MyAnna Buring (Tissaia), Mimi Ndiweni (Fringilla), Therica Wilson-Read (Sabrina), Emma Appleton (Renfri), Eamon Farren (Cahir), Joey Batey (Jaskier), Lars Mikkelsen (Stregobor), Royce Pierreson (Istredd), Maciej Musiał (Sir Lazlo), Wilson Radjou-Pujalte (Dara) és Anna Shaffer mint Triss.

A Netflix a második évad leleplezése mellett számos további bejelentést is tett a The Witcher bővülő világával kapcsolatban, többek között egy új anime-filmet, egy gyermeksorozatot és a váratlan megerősítést, hogy a zászlóshajó harmadik évada is érkezik a sorban. Mindezek együttesen egy egész napot jelentettek a sorozatot érintő leleplezésekből, és sok mindent kellett feldolgozniuk azoknak a rajongóknak, akik csalódtak a Netflix júliusi Geeked Hete során tett apró-cseprő felfedezésekben, de ezúttal jól kárpótolták őket a türelmükért.

A The Witcher első évada, valamint a Farkasok rémálma című anime-film jelenleg is streamelhető a Netflixen.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu