Nem fogod elhinni, Gwyneth Paltrow milyen szexuális terméket dobott piacra!

Gwyneth Paltrow, a 49 éves, még mindig szexi sztár egészen egyedi szexuális termékkel próbál segíteni nőtársain!

 

Gwyneth Paltrow, és a Goop női wellness-csapata egy egészen új… libidófokozó kiegészítőt adott ki nőknek. Igen, jól olvastátok! A nyelvtörő DTF csak egy a Goop által kínált termékek közül, amelyek segítenek az optimális egészségügyi állapotot érhetik el a nők, legyen szó fizikai, érzelmi vagy mentális állapotról, minden formában. A libidófokozó kiegészítő még csak most jelent meg, így még nincs róla semmilyen értékelés, de már kapható az USA-ban.

Miután túltettétek magatokat a tényen, hogy az filmvásznon a legtöbbször elegáns, kifinomult nőket alakító színésznő milyen terméket népszerűsít, most jön az egészen vicces tény: a termék elnevezése: DTF, azaz…

…igen, „down to f***” vagyis az a négybetűs szó, amely angolul nemi aktusra vonatkozik, nagyjából: „lefekvés d*gásra”.

Gwyneth Paltrow az Instagramon osztotta meg a hírt, és a következő képaláírást írta a posztokhoz: „Mindennapi stressz és szorongás, hormonális változások, kimerültség, kor… ezek hatással lehetnek a libidónkra és a szexuális egészségünkre. Szóval igen, mi (a tudományos és kutatócsapatunkkal) létrehoztunk egy olyan kiegészítőt, ami VALÓBAN segít. És igen, DTF-nek neveztük el. Mert, tudod, mi vagyunk @goop.” 

„Nem szégyelljük kimondani, hogy segítséget kértünk, hogy sebességbe kapcsoljuk a nemi vágyainkat. És azt is tudjuk, hogy nem vagyunk egyedül – a mindennapi stressz és szorongás, a hormonális ingadozások és a fáradtság mind hatással lehetnek a női libidóra és a szexuális egészségre. Ezért fogalmaztuk meg a DTF-et három kulcsfontosságú összetevővel, hogy támogassuk a nők egészséges szexuális működését, vitalitását és hangulatát.”
„Elsőként a Libifem görögszéna kivonatot, amely klinikailag tanulmányozottan támogatja a nők egészséges szexuális izgalmát és vágyát, és támogatást nyújt a menopauza tüneteinek kezelésére. Ezután a shatavari, egy adaptogén gyógynövény, amelyet hagyományosan az Ayurveda használ a női egészség támogatására. A hangulat támogatására pedig a sáfrány kivonat. A DTF összetevői akkor hatnak a legjobban, ha hosszabb ideig alkalmazzák őket – a következetesség a kulcs.* 60 kapszula (30 napos készlet) (*Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte. Ez a termék nem szolgál semmilyen betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére).”

Arra a kérdésre, hogy mi indította el őt a hagyományos gyógyszerekkel szemben alternatív gyógymódok keresésében, így válaszol: „Röviden: amikor apám megbetegedett, huszonhat éves voltam, és akkor gondoltam először arra, hogy valakinek autonómia lehet az egészsége felett. Szóval, miközben sugárkezelésen, műtéten és minden máson átesett, és egy tápszondán keresztül evett, azt gondoltam: „Nos, ezt a konzervdoboznyi feldolgozott fehérjét közvetlenül a gyomrába nyomom”, és emlékszem, hogy azt gondoltam: „Ez tényleg gyógyít?”. Ez furcsának tűnik. Egy csomó vegyszer van ebben a szarban.”

„Ekkor kezdtem el felismerni a kapcsolatot, vagy elgondolkodni azon, hogy vajon van-e kapcsolat, és elkezdtem egy csomó kutatást végezni a cukor és a rák, a környezeti mérgek, a növényvédő szerek és minden más témában. És azt hiszem, az történik, hogy amint kipróbálsz valamit, és az működik, és jobban érzed magad, akkor tényleg elkap a „wellness” bogár.”
Bár kezdetben Paltrow Goop márkáját a fogyasztók szkeptikusan szemlélték, a cég mára világszerte hűséges rajongókat szerzett a kínált termékeknek, valamint a magazinjának és podcastjának. Néhány barátomat megajándékoztam Goop-holmikkal, és bár ezek nem intim termékek voltak, a márka a luxus szinonimája. Nem olyanok voltak, amiket maguknak vásároltak volna, de slágerek voltak! Ezek az új kiegészítők lehet, hogy a tökéletes harisnya töltelék. Talán van az a különleges valaki a listádon!

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu