Ryan Reynolds meglepő döntést hozott, a felesége, Blakey Lively pedig nyilvánosan trollkodott rajta

MOZI HÍREK – Ryan Reynolds hamarosan tényleg – szó szerint – „Free Guy” lesz, de felesége, Blake Lively szerint ez nem olyan nagy dolog.

 

A Deadpool sztárja október 16-án, szombaton az Instagramon osztotta meg, hogy szünetet tart a színészkedésben, miután befejezi a Spirited című, Will Ferrell-lel közös filmjét. Ryan Reynolds egy képet osztott meg a projektből, és azt írta: „A Spiritedet befejeztem. Nem biztos, hogy három évvel ezelőtt is készen álltam volna arra, hogy igent mondjak egy ilyen kihívást jelentő filmre. Az éneklés, a tánc és a homokozóban való játék Will Ferrell-lel egy csomó álmot vált valóra. És ez a második filmem a nagyszerű @octaviaspencerrel… Tökéletes alkalom egy kis szünetre a filmkészítéstől.”

Hozzátette, hogy „minden másodperc hiányozni fog neki, amikor ezzel az obszcén módon tehetséges alkotók és művészek csoportjával fog dolgozni”, és hogy ez a bizonyos csoport „árad a tehetségtől és a kedvességtől egyaránt”.

Sok követője megtapsolta a poszt érzelmeit, a színésztársa, Octavia Spencer pedig azt írta: „Csodálatos színész/énekes és producer vagy. Nagyszerű volt veled, Will-lel és ezzel a kiváló stábbal és stábbal együtt dolgozni! Élvezd a pihenőidőt”.

Blake Lively viszont azt írta: „Ezt Michael Caine csinálta először”, utalva arra, hogy a Sötét lovag sztárja korábban szintén elárulta, valószínűleg ő is kicsit „pihenőt tart” a színészkedésben. (Ryan Reynoldshoz hasonlóan azonban Caine is hangsúlyozta, hogy ez nem visszavonulást jelent).

Persze, ez csak ilyen szerelemi „csipkelődés”, hiszen a pár hírhedt arról, hogy nyilvánosan trollkodnak egymással. Érdemes azonban megjegyezni, hogy korábban már beszéltek arról, hogy a családi időt a karrierjükkel szemben előtérbe helyezik, sőt, még a filmszerepek elvállalását is lecserélték, hogy legalább az egyik szülő a három gyermekükkel legyen.

Ryan Reynolds 2019-ben a People-nek mesélt erről a megállapodásról: „Blake és én nem csinálunk egyszerre filmeket. Ha ő Thaiföldön forgat egy filmet, én pedig Vancouverben, akkor egyszerűen nem látnánk egymást. Egy egységként működünk, és ez nagyon jól működik nekünk. A gyerekek velünk maradnak, a család együtt marad, és ez az otthonunk. Tehát ha Spanyolországban, Utah-ban vagy New Yorkban vagyunk, amíg együtt vagyunk, addig otthon vagyunk.”

Persze, sokáig nem pihenhet Ryan Reynolds, hiszen a Marvelnél már tervezési fázisban van a Deadpool 3…

Forrás: Yahoo Entertainment

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu