Itt az Uncharted-film első előzetese, vajon illik a két főszereplő a játékbeli karakterekhez? [VIDEO]

MOZI HÍREK – Az Uncharted-film előzetese tele van nagyon ismerős akciójelenetekkel, Tom Holland Nathan Drake szerepében. Mark Wahlbergen viszont nincs bajusz.

 

Több mint egy évtizedes fejlesztés (és hét rendező) után úgy tűnik, hogy a Sony Uncharted-filmje végre tényleg, tényleg, tényleg elkészül – és ezt már a trailer is bizonyítja Tom Holland főszereplésével, aki a szerencsevadász/kalandor/általános emberi boxzsák Nathan Drake fiatalabb változatát alakítja. Az Uncharted jóval a népszerű videojáték-sorozat előtt játszódik, visszatekerve az időt, mielőtt Drake egy tapasztalt Indiana Jones-utánzat volt a karrierje kezdetén.

Elég nehéz elvonatkoztatni attól, hogy mennyire fiatalnak tűnik itt Holland a videojátékoknál sokkal zordabb hasonmásához képest, és a Marvel-filmekben használt Pókember hangjával azonosnak tűnő amerikai akcentusával együtt. De a Sony-nak bőven lesz ideje meggyőzni a rajongókat a következő hónapokban, hogy ez annak az Uncharted framchise-nek a filmes adaptációja, amelynek már hat részét nyúzhattuk.

Annak ellenére, hogy látszólag egy előzményfilmről van szó, a játékok rajongói észrevehetik, hogy a film sok akciója nagyon ismerősnek tűnik: a nagy repülőgépes jelenet például mintha egyenesen az Uncharted 3: Drake’s Deceptionből lenne kitépve.

A filmben más nevezetes Uncharted-karakterek is feltűnnek, még ha itt gyakorlatilag azonosíthatatlanok is: Mark Wahlberg egy bajusz nélküli Sully-t (Nathan apafiguráját / társát) alakítja, míg Sophia Taylor Ali a fiatal Chloe Frazer-t, aki nyilvánvalóan ismeri Sully-t a franchise ezen változatában.

Hogy némileg érzékeltessük, milyen régóta készül a film, Wahlberg eredetileg magát Drake-et játszotta volna 2010-ben, vagyis több mint egy évtizede, amikor elkezdődtek a munkálatok az adaptáción.

Nem az Uncharted az egyetlen nagyszabású Naughty Dog videojáték-adaptáció, amelyen dolgoznak: a stúdió az HBO-val is együtt dolgozik a The Last of Us tévésorozat-változatán, amelynek főszereplői Pedro Pascal és Bella Ramsey lesznek Joel és Ellie szerepében.

Az Uncharted végül 2022. február 18-án kerül a mozikba.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu