BREAKING! Jön a Hang nélkül videójátékos adaptációja! Itt vannak az első részletek!

MOZI HÍREK – A Hang nélkül alapján készülő videojáték jelenleg fejlesztés alatt áll, és 2022-ben jelenik meg.

 

A játékot a Saber Interactive, az iLLOGIKA és az EP1T0ME készíti, és állítólag egy „el nem mesélt túléléstörténet lesz az Hang nélkül univerzumában”, ami arra utal, hogy ez nem a John Krasinski által készített, nagy sikerű horrorfilmek eseményeit követi majd.

„Ez az első hivatalos videojáték, amely a félelmetes A Hang nélkül univerzumban játszódik, eredeti történetet és játékmenetet kínál, amely megragadja azt a lebilincselő feszültséget, érzelmet és drámát, amelyről a sorozat híres” – áll a Saber Interactive közleményében. „A játékot az iLLOGIKA, a Rainbow Six és Far Cry franchise-ok veterán tehetségeit felvonultató montreali székhelyű stúdió fejleszti, és a Saber Interactive, a World War Z és a hamarosan megjelenő Evil Dead: The Game című sikerjáték mögött álló Embracer Group cég adja ki.”

A hivatalos weboldal már működik, de egy logón és egy ígéreten kívül semmit sem nyújt, miszerint a játék „2022-ben érkezik”.

Az eredeti Hang nélkül kiváló” értékelésű kritikát kapott tőlünk, és a folytatás is lenyűgözött minket. Krasinski már beszélt arról, hogy a sorozatból trilógia készülhet, de ez az első info arról, hogy világa túllép a mozi határain, és a játékok birodalmába lép.

Forrás: IGN USA

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu