Nem fogod elhinni, mivel kezdte „filmes karrierjét” Timothée Chalamet! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Timothée Chalamet színész nemrég megerősítette, amit sok rajongó már korábban is felfedezett az internetet átfésülve: korábban YouTubber volt. És ez meg mind semmi: külön vicces, hogy igazán kreatív gamer világhoz kötődő, „művészi képességeit” mivel kapcsolatban csillogtatta meg videóiban!

 

A 2018-ban a legjobb férfi főszereplő Oscar-díjára jelölt Timothée Chalamet a Call Me By Your Name című filmben nyújtott alakításáért az utóbbi évek egyik legmenőbb színésze. A fiatal francia-amerikai azonban nem mindig volt a kasszasikerek csúcsán, mint most a Dűne című filmmel. Sőt, nemrég megerősítette, hogy 2010-ben aktív YouTube-csatornája volt. A ModdedController360, ahogy a neve is mutatja, egy olyan csatorna volt, ahol módosított Xbox 360 kontrollereket mutattak be:

méghozzá maga Timothée Chalamet festette őket!

Lásd az egyik ilyen videót, 2010-ből, ahol a kockás pulcsijában, a fejét nem mutatva prezentálja az egyik ilyen festett kontrollert, amin dolgozott:

Akkoriban tizenöt éves volt, és tíz dollárért árulta ezeket az egyedi vezérlőket. A csatornának szeptember végén körülbelül 10 000 feliratkozója volt, mostanra pedig már több mint 22 000 feliratkozója van, és az általa közzétett három videót összesen több mint 492 000-en látták. A rajongói nyomozásnak tehát vége, hiszen az egész 2018-ban kezdődött, amikor a színész egyik rajongója továbbította a YouTube-csatornát az Instagram-fiókján, azt állítva, hogy egészen biztos benne, hogy ez ő volt fiatal korában. A Redditen másfél évvel ezelőtt felkapott kérdés annyira érdekes volt, hogy a Motherboard – a Vice technológiai oldala – közzétett egy „nyomozást”, amely összegyűjtötte az összes bizonyítékot, amely arra utal, hogy valóban a színész volt. A Nate Hill által október 22-én közzétett interjú megerősítette azt, amit sokan feltételeztek (lásd 8 percnél).

Chalamet és Zendaya egyébként Paul Atreidesként és Chaniként szerepelni fognak majd a Fortnite-ban is, ahogy ebben a videóban láthatjuk ezt is.

Végül a hírünket egy másik képpel fejeznénk be, ahol Timothée Chalamet a éppen new york-i metrón olvassa – mi mást – Frank Herbert Dűnéjét!

„Muad’Dib!”

A 2021-es Dűne filmkritikáját itt olvashatjátok el.

Forrás: Jeux Video

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu