Dolph Lundgren az írója, rendezője és a főszereplője is a Wanted Man című új akciófilmnek

Az Expendables sztárja, Dolph Lundgren egy újabb akciófilmmel bővítette a listáját: ő írja, rendezi és ő is játssza a főszerepet a Wanted Man című filmben, amelyet a Millennium Media számára gyártanak. A veterán akcióhős 70 filmmel a háta mögött sem lassít.

 

A 80-as évek sztárja, Dolph Lundgren még napjainkban is hihetetlenül elfoglalt, hiszen jelenleg a The Expendables 4 és az Aquaman és az elveszett királyság című filmeken dolgozik, de máris beírta a következő filmjét a naptárába a Wanted Man című akciófilmmel, amelyben ő lesz a főszereplő, de az író és a rendező is. A film producere a Millennium Media, akik a negyedik Expendables-filmet is készítik, és remélik, hogy a legutóbbi filmjeik, a Halálig, a Jolt és a Ryan Reynolds Vehicle, valamint A bérgyilkos feleségének testőre sikerének folytatásaként, és ki hinné, de Lundgren azt teszi, amihez a legjobban ért, így ebben a legújabb produkcióban is csapásokat osztogat majd bőszen.

A Wanted Man története nem egy Shakespeare dráma: „amikor egy kartell lövöldözése során több DEA ügynök meghal, egy idősödő rendőrnek vissza kell szereznie egy szemtanút, és át kell kísérnie őt a határon. Amikor azonban megtudja, hogy a támadást amerikai erők hajtották végre, el kell döntenie, hogy kiben bízzon”. Eléggé szokványos terepnek tűnik, hogy Lundgren az ideális területen jeleskedjen, és úgy tűnik, biztos kezekben van, hiszen a Killing Cupido írója, Michael Worth volt Lundgren társszerzője. A film forgatása várhatóan februárban kezdődik.

 

 

Lundgren talán már jócskán a hatvanas évei felé tart, de mint sok kortársa, ő sem mutatja jelét annak, hogy mostanában lassítana és lazítana. A svéd színész több mint 70 akciófilmben szerepelt karrierje során, és már hat filmje van a következő évben, köztük a Tengeri farkas hadművelet, a Nyolcadik szakasz, az Egy férfi felemelkedik, a The Expendables 4, az Aquaman és az elveszett királyság, és ne feledkezzünk meg a Minions: The Rise of Gru filmből Svengeance szinkronszerepéről se.

Dolph Lundgrent legközelebb azonban a Castle Falls című filmben láthatjuk majd, ami szintén a svéd színész főszereplésével és rendezésével készül, és amelynek a hét elején jelent meg az első előzetese. A filmben egy csapat rivális banda megpróbál megtalálni 3 millió dollárt, amelyet a hamarosan lebontásra kerülő Castle Heights kórházban rejtettek el. Két órájuk van arra, hogy megtalálják a pénzt, mielőtt az épületet egy rakás dinamittal lebontják, ami nyilvánvalóan rengeteg lövöldözéshez, kettős átveréshez és a végén egy hatalmas robbanáshoz fog vezetni. A Castle Falls december 3-án kerül a mozikba és On Demand-ra, a trailer pedig alább megtekinthető.

 

 

Lundgren szerepel Sylvester Stallone Rocky IV. új változatában is, amelyben a szovjet bokszoló Ivan Dragót alakítja, aki a ringben megöli Apollo Creedet, akiért Rocky bosszút akar állni. Stallone 2020-ban jelentette be, hogy a Covid lezárások ideje alatt a film új Director’s Cut változatán fog dolgozni, amely új felvételeket tartalmaz majd a Creed és Drago közötti küzdelemről. Az eredetileg az év elejére tervezett új vágás most november 11-én egy esti mozibemutatót kap, de november 12-től digitálisan is elérhető lesz.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu