Dwayne Johnson újra a Jumanji rendezőjével dolgozik a Red One című karácsonyi filmben

MOZI HÍREK – Dwayne Johnson, a „Szikla” már meg is találta következő projektjét. A megasztár az Amazon Studios karácsonyi témájú akció-kalandfilmjének, a Red One-nak a főszereplője lesz.

 

Dwayne Johnson, aki a Seven Bucks Productions nevű cégén keresztül a film producere is, a Jumanji: Welcome to the Jungle rendezőjét, Jake Kasdant szerződtette a film rendezésére. A páros már régóta együttműködik, hiszen ők készítették a Jumanji rebootját és annak hasonlóan sikeres folytatását. Johnson a Hobbs & Shaw íróját, Chris Morgant is felkérte a forgatókönyv megírására.

A Seven Bucks produkciós vezetője, Hiram Garcia találta ki a Red One történetét, és már évek óta próbálja megvalósítani. Garcia Johnson szinte minden legutóbbi filmjének producere volt, de úgy tűnik, ezúttal felcserélődtek a szerepek. Dwayne Johnson, a Seven Bucks társalapítója, Dany Garcia és az Amazon stúdió mindannyian izgatottak a Red One-on való együttműködés miatt. Bár a cselekmény részleteit egyelőre titokban tartják, és a film várhatóan csak néhány év múlva kerül a mozikba, a Red One-t egy szórakoztató, családbarát karácsonyi kalandként írják le. Az Amazon idén nyáron egy kemény licitháború után szerezte meg a Red One jogait, ami azt jelenti, hogy nagyon bíznak a film sikerében. A Deadline-nak nyilatkozva az alábbiakat mondta Hiram Garcia a filmről.

„A Red One hihetetlenül különleges számomra, és egy olyan történet, amit már évek óta el akartam mesélni. Egy epikus, izgalmas akció-kaland, amely a szeretett ünnepi mitológiát a feje tetejére állítja. Nagyon örülök, hogy a Seven Bucks csapata az Amazonnal karöltve életre kelti ezt a szórakoztató ünnepi mesét a nagyközönség számára.”

Az Amazon Studios vezetője, Jen Salke szintén izgatottan várja, hogy a Red One életre keljen a streaming óriás számára.

„A Seven Bucks Productions vezető szerepet tölt be az egész családnak szóló, egyedi és lebilincselő szórakoztató műsorok létrehozásában, és tudjuk, hogy a Red One folytatni fogja ezt a hagyományt. Hiram koncepciója és az általa elképzelt világ egyedülállóan eredeti, és nagyon örülünk, hogy a Seven Bucks Productions-szel és Chris Morgan-nel együttműködve segíthetünk életre kelteni. A Red One csak az első lépése annak, amiről tudjuk, hogy sikeres, közös vállalkozás lesz.”

Dwayne Johnson interjúkban is dicsérte a Red One ünnepi témáit és családbarát jellegét. Mindezzel elérkeztünk a rendezőhöz, Jake Kasdanhoz. Ő leginkább a Rossz tanár, a Szexvideó, a Jumanji: Vár a dzsungel!  és a folytatás, a Jumanji – A következő szint című vígjátékok rendezőjeként ismert. Kasdan rendezte a Disney Doogie Kamealoha, M.D. és a Freaks and geeks epizódjait is. A szórakoztató, könnyed filmes és televíziós munkái alapján Dwayne Johnson nem is találhatott volna jobb rendezőt Jake Kasdannál.

Egy kérdés azonban biztosan foglalkoztatja a rajongókat: mi lesz a Jumanji 4-gyel? (Természetesen a klasszikus Robin Williams filmet is beleszámítva.) A Jumanji: A következő szint egy hatalmas cliffhangerrel ért véget, és a készítők megerősítették, hogy a folytatáson már dolgoznak. Kasdan a pletykák szerint néhány hónappal ezelőtt mélyen belemerült a folytatás munkálataiba. Így ez a hirtelen bejelentés, miszerint egy másik filmre költözik, meglepő. A Red One forgatása 2022 elején kezdődik Dwayne Johnsonnal a főszerepben, és a 2023-as ünnepi szezonban kerül a mozikba. Ez minden bizonnyal néhány évvel hátrébb tolja a Jumanji 4-et, hacsak a producerek nem egy másik rendezővel lépnek tovább. Reméljük a legjobbakat.

Forrás: The Hollywood Repoter

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu