Az egyik új GTA remake és egy vadonatúj Microsoft cím: hatalmas címek érkeznek novemberben az Xbox Game Passra!

Az Xbox Game Pass november elején kiegészül az It Takes Two, a Kill It With Fire, a Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition és sok más játékkal.

 

November 2.

 

Minecraft: Java és Bedrock Editions (PC) – Készítsd fel a számítógéped, mert a Minecraft PC-re is érkezik a Game Passra! A Minecraft a Java Edition és Minecraft: Bedrock Editiont Windows 10 és 11 operációs rendszeren az Xbox Game Pass for PC vagy Ultimate tagság részeként jelenik meg. Ez azt is jelenti, hogy kényelmesen játszhatsz keresztjátékot bármelyik aktuális Minecraft verzióval, beleértve a konzolokat és a mobilokat is! Csak indítsd el ugyanazt a kiadást, mint az a Minecrafter, akivel játszani szeretnél. Nem kell válogatnod – a Game Pass segítségével egyetlen indítóprogramban élvezheted a Minecraftot PC-n.

Kipakolás (felhő, konzol és PC) ID@Xbox – Az első napon elérhető az Xbox Game Pass-szal: Eljött a költözés napja! Pakolj ki úgy, mint még soha ebben a zen kirakós játékban, ahol különböző mozdulatokon keresztül ismerhetsz meg egy karaktert. A kicsomagolás egy történetet sző egybe a mindennapi és szentimentális tárgyakon keresztül, amelyekkel a játék során minden egyes új helyiség díszítése és rendezése során találkozol.

 

November 4.

 

It Takes Two (Cloud, konzol, PC) EA Play – Indulj vad kooperatív kalandba az EA Play segítségével: az It Takes Two csatlakozik az Xbox Game Pass-hoz PC-re és Ultimate-re a The Play List-en keresztül. Fedezd fel a játékmenet és a narratíva metaforikus egybeolvadását egy könnyed történetben, amely az együttlét nehézségeiről szól. A Friend’s Pass segítségével pedig egy barátodat is meghívhatod a kalandba!

Kill It with Fire (Cloud, konzol és PC) ID@Xbox – A Kill It with Fire egy első személyű akciójáték, amelyben pókokra vadászunk és járulékos károkat okozunk. Állítsd össze egyre túlzó fegyverarzenálodat, kövesd a pókokat a külvárosban, és égess el mindent, ami az utadba kerül!

 

November 9.

 

Football Manager 2022 (PC) – Az első napon elérhető az Xbox Game Pass-szal: A legközelebbi dolog ahhoz, hogy igazi futballmenedzser legyél. A Football Manager 2022 új, progresszív módokat kínál arra, hogy megtaláld a győzelemre vezető utat, beültesd a futballstílusodat, és a pályán keress a futballkluboddal. Tapasztald meg a teljes futballhitelességet és a páratlan szimulációs játékot.

Football Manager 2022: Xbox Edition (felhő, konzol és PC) – Az első napon elérhető az Xbox Game Pass-szal: Navigálj a futballvilág csúcsára a világ legnagyobb futballcsapatainak főnökeként a Football Manager személyre szabott, konzolos játékra adaptált változatában a legnagyobb színpadon. Állítsd össze álmaid csapatát, és tedd teljesen a sajátoddá a klubot, miközben a karrieredet fejlesztve menedzseri naggyá válsz. Ráadásul az Ultimate tagok az első naptól kezdve Xbox érintésvezérléssel ellátott Cloud Gaminggel játszhatnak, nincs szükség kontrollerre!

Forza Horizon 5 (Cloud, konzol és PC) – Az első napon elérhető az Xbox Game Pass-szal: Vár rád az Ultimate Horizon kalandod! Fedezd fel Mexikó vibráló és folyamatosan fejlődő, nyitott világú tájait határtalan, szórakoztató vezetési akciókkal a világ több száz legjobb autójával. Vezess lélegzetelállító expedíciókat a lenyűgöző kontrasztokkal és szépséggel teli világban, miközben elmerülsz a több száz kihívást kínáló, mélyreható kampányban, amely jutalmazza a szeretett tevékenységek végzését.

 

November 11.

 

Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition (Konzol) – Tapasztald meg a kasszasiker-klasszikust egy új generáció számára frissítve – most már mindenre kiterjedő fejlesztésekkel, többek között a Grand Theft Auto V stílusú irányítással és célzással, briliáns új világítással és környezeti fejlesztésekkel, nagy felbontású textúrákkal, megnövelt húzótávolsággal és sok mással.

One Step from Eden (konzol és PC) ID@Xbox – A One Step from Eden a pakliépítést és a valós idejű akciót ötvözi a gazember-szerű elemekkel, így lehetőséged nyílik arra, hogy a kegyelem vagy a pusztítás útját járd. Harcolj egyedül vagy egy barátoddal kooperatív módban, miközben menet közben hatalmas varázslatokat varázsolsz, fejlődő ellenségekkel harcolsz, és játékmegváltó ereklyéket gyűjtesz. Sikerül eljutnod az Édenbe?

 

Már elérhető

 

Backbone (Cloud) ID@Xbox – A mosómedve nyomozó Howard Lotor nem egy hős. Alig tudja kifizetni a lakbért. Mégis valami olyan hatalmas dologra bukkant, ami alapjaiban rengeti meg a társadalom szövetét. A lenyűgöző látványvilág, a felidéző hangsáv és a merész elbeszélés egy állatok által lakott, disztópikus Vancouvert kelt életre ebben a várva várt, poszt-noir kalandban. Láss hozzá, nyomozó!

Moonglow Bay (Cloud, konzol és PC) – A Moonglow Bay egy olyan horgász RPG, amely a játékos voxel art stílust pazar hangsávval ötvözi. Egy újonc horgászt alakítasz, aki a társad utolsó kívánságának teljesítéséért küzd. Útközben barátokra teszel szert, csiszolod a horgászati készségeket, és újraépíted a bizalmat egy szétszakadt közösségben, lerombolva annak baljós mítoszait.

Project Wingman (felhő és konzol) – Egy magával ragadó repülési élményben légiharcot vívsz, lecsapsz és repülsz, hogy meghódítsd az eget. Ülj be több mint 20 egyedi repülőgép pilótafülkéjébe, és válj igazi ászokká a Project Wingmanben.

 

■ Letölthető tartalom / játékfrissítések

 

DOOM Eternal: Frissítés 6.66 (most elérhető) – Ingyenes minden játékosnak! Tapasztald meg a vadonatúj Horde módot, versenyezz a továbbfejlesztett Battlemode 2.0 többjátékos módban, tedd próbára a tudásodat két vadonatúj Master Levelben, szerezz új skineket a DOOM Slayerhez és a démonokhoz, és még sok más.

Forza Horizon 5 Premium Add-Ons Bundle (előrendelés most) – Szerezd meg a korai hozzáférést és a Premium Edition összes extra tartalmát egyetlen alacsony áron! A Forza Horizon 5 Premium Add-Ons Bundle lehetővé teszi, hogy 2021. november 5-től négy nappal korábban játszhass. Tartalmazza továbbá az Welcome Packot, az Car Pass-t, a VIP-tagságot és két játékbővítményt, amint azok elérhetővé válnak. Ráadásul az Xbox Game Pass tagok akár 10 százalékot is spórolhatnak!

Battlefield 2042 Early Access próba az EA Play segítségével (november 12.) – A Game Pass for PC és Ultimate tagok november 12-én az EA Play segítségével elsőként vethetik bele magukat a Battlefield 2042 közeljövőben játszódó, mindent elsöprő háborújába. Harcolj soha nem látott méretű katonai csatákban 10 teljes órán át, napokkal a megjelenés előtt. Ráadásul a tagsági kedvezménnyel 10%-ot spórolhatsz az előrendeléseken, és exkluzív jutalmakat oldhatsz fel.

 

■ Játssz, ossz meg és vitatkozz az Xbox Game Clubban

 

Az Xbox Game Clubban minden héten egy Game Pass-játékkal játszhatnak, oszthatnak meg és vitathatnak meg a tagok. Olyan, mint egy könyvklub… csak játékokkal! Játsszon és kapcsolódjon másokkal a játékok közös szeretete révén a klub hivatalos Discordjában.

 

■ Xbox Game Pass Ultimate Perks

 

Igényelje az alábbi Perks-eket az Xbox-konzolon, a Windows PC-k Xbox alkalmazásán vagy az Xbox Game Pass mobilalkalmazáson található Perks galérián keresztül.

Discord Nitro: 3 hónap ingyenes Nitro (most elérhető) – Fokozd a Discord-élményedet Nitro-előnyökkel, például HD-videókkal, profilbannerekkel és még sok mással. Érvényes a Discord-fiókkal rendelkező első Nitro-felhasználók számára.

Black Desert: Különleges ajándékcsomag (most elérhető) – Az új szezon szervere már élesben működik! Szerezd meg a Special Gift Bundle csomagot a gyors fejlődéshez a szezonszervereken! Most itt a tökéletes alkalom, hogy belevágj abba az epikus kalandba, amit mindig is elképzeltél!

Apex Legends: Dr. Hakim Weapon Charm (november 2.) – Mutasd meg a konkurenciának, hogy mire vagy képes az új Dr. Hakim Weapon Charmdal, amit az EA Play hozott neked! Szereld fel ezt a kedvenc fegyveredre, és harcolj stílusosan a dicsőségért, a hírnévért és a szerencséért.

Gyors emlékeztető: Meghosszabbítottuk a Disney+ 30 napos próbaverziójának* igénybevételének lehetőségét 2022. január 31-ig. Ha tehát még nem tetted meg, menj, és igényeld a Perket, hogy a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars és a National Geographic világ legkedveltebb filmjeinek és tévésorozatainak példátlan gyűjteményét élvezhesd az ünnepi szezonban. Jó szórakozást!

 

*Kizárólag új Disney+ előfizetők számára érvényes. Csak 18+. A próbaidőszak után a Disney+ automatikusan megújul az akkor érvényes havidíjjal, amíg le nem mondod. A Disney+ előfizetői szerződés hatálya alá tartozik. Korlátozott idejű ajánlat. Fiókonként egy. Elérhető AR, BR, CL, CO, MX, AU, AT, BE, CA, DK, FI, DE, IE, IT, NL, NZ, NO, PT, ES, SE, SG, CH, GB, US. Igénylés 2022. 1/31-ig. Beváltás 2022. március 2-ig.

 

■ November 15-én távozik

 

Final Fantasy VIII Remastered (Konzol és PC)

Planet Coaster (Cloud és konzol)

Star Renegades (Cloud, konzol és PC)

Streets of Rogue (Cloud, konzol és PC)

The Gardens Between (Cloud, konzol és PC)

River City Girls (Cloud, konzol és PC)

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu