Vin Diesel megpróbálja rendbe hozni a dolgokat Dwayne Johnsonnal a Halálos iramban 10 előtt

Mióta 2016-ban összecsaptak A Halálos iramban 8 forgatásán, Vin Diesel és Dwayne Johnson már nem beszélnek egymással, csak a közösségi oldalakon vagy a médiának adott interjúkban dobnak be pár csúnya szót.

 

De a két kopasz, izmos, nagy sebességű szupersztár talán hamarosan elássák a csatabárdot.  Most vasárnap, november 7-én a Halálos iramban amerikai színész és sztárja, Vin Diesel az Instagramon ragadott tollat, ahol egy üzenetben kérte meg Dwayne Johnsont, hogy térjen vissza a híres akció-franchise-ba.

„Kistestvérem Dwayne, eljött az idő. A világ a Halálos iramban 10 fináléjára vár. Mint tudod, otthon a gyerekeim Dwayne bácsinak hívnak. Nincs olyan ünnep, hogy ne küldenétek egymásnak jókívánságokat… de eljött az idő. Az örökség vár. Már évekkel ezelőtt megmondtam neked, hogy betartom a Paulnak tett ígéretemet. Megesküdtem, hogy elérjük és elkészítjük a legjobb Halálos iramban-ot a fináléra, ami a Halálos iramban  10 lesz! Szeretetből mondom, de neked is meg kell jelenned, ne hagyd cserben a franchise-t. Nagyon fontos szereped van. Hobbst nem játszhatja más. Remélem, felnősz a feladathoz, és beteljesíted a sorsodat.”

Egyelőre Dwayne Johnson nem reagált. De ha indulni szándékozik az amerikai elnökválasztáson, ahogyan arról már szó esett, akkor elkerülhetetlen, hogy ez a találkozás nem árthat neki.Vajon Johnson félre teszi elfoglaltságait és visszatér a Fast and Furious franchise kétrészes fináléjában? Reméljük, hogy igen.

Az üzenet félreérthetetlen, Vin Diesel nagyon szeretné, ha Luke Hobbs tolmácsa még egy utolsó, robbanásveszélyes fordulatra visszatérne! Megjegyzendő, hogy Vin Diesel a 10. opuszt a saga „fináléjaként” emlegeti. Valóban két részből kell kihullania, a Fast 10-et 2023. április 5-re, a Fast 11-et pedig 2024-re tervezik.

Forrás: Forrás: dhnet

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu