Visszatérhet a Mission Impossible – Utóhatás rosszfiúja?!

MOZI HÍREK – Jó hír a Mission Impossible-széria, illetve Henry Cavill rajongói számára, hogy a Mission Impossible 8 rendezője a karakter feltámasztásán gondolkodik.

 

 

A Mission Impossible 8 rendezője, Christopher McQuarrie a The Hollywood Reporter portrécikkében utalt Henry Cavill karakterének lehetséges feltámasztására: a Mission Impossible – Utóhatás főgonosza, August Walker, alias John Lark (és az ő dicsőséges bajusza) feltűnhet még a vásznon a közelgő akciófilm folytatásában. Annak ellenére, hogy Cavill kétszínű CIA-ügynöke a film végén látszólag totálisan hulla, McQuarrie most kijelentette, hogy „nincs olyan dolog, hogy halál” a Mission: Impossible-filmekben, így nyitva hagyva az ajtót Walker számára, hogy, nos, visszasétáljon a franchise-ba (haha).

„Épp most írom újra a [Mission: Impossible 8] forgatókönyvét, akár tiszta lappal is indulhatnék, és bármelyik színész visszatérhetne a múltból. A filmekben nincs olyan, hogy halál, legfeljebb, hogy egy színész nem ér rá”.

Cavill olyan jól alakította a főgonosz szerepét, hogy a Mission: Impossible-sorozat rajongói azóta is bosszankodnak, amiért karakterét kiírták a szériából. Abban azért megállapodhatunk, hogy nem szokás túlélni, ha az ember fejébe egy hatalmas biztosítókötél-horog csapódik, majd a mélybe zuhan a felrobbanó rakomány után – ahogyan az történt Cavill által életre keltett figurával -, de tudjuk jól, hogy a filmekben valóban nincs lehetetlen. Mindazonáltal kétségtelen, hogy Christopher McQuarrie-nak nem lesz könnyű dolga megmagyarázni ezt a csodálatos feltámadást, már ha valóban sor kerül rá.

Arról nem is beszélve, hogy a 8. rész előtt még érkezik, egész pontosan jövő szeptemberben, a Mission Impossible 7, amelynek a cselekményéről egyelőre szintén nem sokat tudunk. Mindenesetre ezt is McQuarrie rendezi, tehát ha mást nem is mondhatunk el, annyi biztos, hogy lesz lehetősége megalapozni Henry Cavill karakterének feltámadását már a következő filmben.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu