Mission: Impossible 7: végre vége a forgatásnak

Tom Cruise most már fellélegezhet és megnyugodhat: a Mission: Impossible 7 forgatása befejeződött. Persze azért a 8. rész forgatása még hátra van…

 

Az M:I 7 stábja több szempontból is viharos forgatáson van túl. A Twitteren a Light the Fuse podcast megosztott egy képet, amelyet Martin Smith Instagram-fiókjából vett. A képen egy nagyméretű klapancia látható a produkció logójával és a következő felirattal: „Mission Complete!” (Küldetés befejezve!).

A soron következő lehetetlen küldetést Christopher McQuarrie írta és rendezi, ami a harmadik film a sorozatban, amit a rendező irányít. A produceri feladatokat is ő látja el Tom Cruise-zal, J.J. Abramsszel, David Ellisonnal és Jake Myersszel együtt. Cruise természetesen ismét Ethan Hunt főszerepében látható, de feltűnik még a vásznon Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Hayley Atwell, Pom Klementieff és Cary Elwes is.

 

 

Jó érzés lehet minden érintett számára, hogy befejezték a felvételeket. Nagyon hosszú időbe telt, hogy a forgatás kezdetétől idáig eljussunk, mivel a 2020-as járvány ennek a produkciónak is gondot okozott. A produkciót egyéb problémák is sújtották: többek között tűz ütött ki a forgatáson egy félresikerült motoros mutatvány közben, pedig hat hétig tartott csak ennek a jelenetnek az előkészítése, ami rengeteg pénzébe került a produkciónak. McQuarrie-t azért is tűz alá vették, mert a forgatás idejére egy lengyelországi vasúti hidat akartak lerombolni, ami újabb tervmódosítást eredményezett.

Mindeközben Tom Cruise nagy erőfeszítéseket tett, hogy a folyamatos kihívások ellenére is elkészüljön a film. A világjárvány különösen megviselte a forgatásokat, ráadásul Cruise a saját pénzét költötte hajókirándulásokra, hogy a stábot elszigetelje, és remélhetőleg biztonságban tartsa a koronavírustól. Botrány is lett belőle, mikor Cruise-t hangfelvételen rögzítették, amint kiabált a stáb két tagjával, akiket észrevett, hogy figyelmen kívül hagyják a forgatáson előírt biztonsági előírásokat. Sokan persze ugyanezért dicsérték a színészt, amiért ilyen komolyan vette a vírust, miközben mások nyilvánvalóan nem így tettek.

 

 

 

„Mondtam, amit mondtam” – mondta Cruise az esetről az Empire magazinnak. „Akkoriban sok minden forgott kockán. De nem az egész stábomról volt szó. A stábot elküldtem a forgatásról, és csak válogatott emberek voltak. És most itt vagyunk, és folytatjuk a forgatást. Az összes ilyen érzelem átfutott az agyamon. És az egész stáb számára hatalmas megkönnyebbülést jelentett, hogy tudtuk, hogy elkezdtük forgatni a filmet… Nagyon érzelmes volt” – igyekezett a képet árnyalni.

Az eredeti hangfelvételen Cruise azt mondta többek között: „Ha még egyszer meglátom, hogy ezt csinálod, akkor kurvára eltűnsz. És ha bárki a stábból megteszi, akkor vége – és neked is, és neked is, és neked is. És te, soha többé ne csináld ezt. Miattunk vannak ott Hollywoodban, ahol most is csinálnak filmeket. Munkahelyek ezreit teremtjük meg, ti rohadékok. Ennyi. Nincs bocsánatkérés. Ezt elmondhatjátok azoknak az embereknek, akik elveszítik a kibaszott otthonukat, mert az iparunk bezárt. Nem fogjuk abbahagyni ezt a kibaszott filmet. Megértettétek? Ha még egyszer meglátom, kurvára eltűnsz.”

 

Pozitív coronavírus-tesztet mutattak ki a Mission: Impossible 7 forgatásán ismét leállították a várva várt folytatás forgatását, és Tom Cruise biztosan nem lehet boldog.

 

Na de most már legalább a forgatással járó stresszt végre maga mögött hagyhatja Cruise egy időre. A sikersorozat hetedik epizódja 2022. szeptember 30-án kerül a mozikba. A rajongók várhatják a sorozat következő filmjét is, hiszen a Mission: Impossible 8 már megkapta a 2023. július 7-i megjelenési dátumot. A filmeket eredetileg egymás után forgatták volna, de a világjárvány miatt a nyolcadik film is csúszott (vagy még fog is csúszni – a szerk.).

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu