A Mission Impossible 7 forgatásán a szakadékba hajtott vonat kaszkadőrmutatványa kiszivárgott a forgatási videóban! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A helyiek által lencsevégre kapott egyik legütősebb felvétel: Tom Cruise legújabb, Mission Impossible 7 című filmjének egyik legfontosabb kaszkadőrmutatványa felkerült a netre.

 

Miután a forgatás többször is megszakadt a stábnál végzett pozitív Covid-tesztek miatt, a Mission: Impossible 7 forgatása már majdnem befejeződött, de előtte még kaptunk egy videót a film egyik nagy akciójelenetének forgatásáról, amelyen egy gőzmozdony száguld le egy hídról, miközben egy produkciós helikopter kíséri. A videót a film forgatásához az Egyesült Királyságban épített és használt díszletek egyikén rögzítették, amelyek között a múlt hónapban észak-keleti helyszínek is szerepeltek, ahol Harrison Fordot egy héttel később látták, amikor megkezdte az Indiana Jones 5. forgatását.

Az angliai Derbyshire-ben egy olyan díszletről és eseményről, amelynek felállítása állítólag hónapokig tartott, a helyiek lefilmezhették egy erre a célra épített mozdony utolsó pillanatait, amint az egy kőbánya fölött hirtelen véget érő vágányon száguldott. A vonat a levegőben repült, mielőtt darabokra tört a kőbánya talaján, egy olyan jelenetben, amelyet az utómunka során kétségtelenül tűz és robbanások fognak borítani. Helikopterek filmezték a mutatványt fentről, míg a földről várhatóan több kamera is rögzítette az akciót, mivel ilyesmit nem lehet kétszer megcsinálni egy filmben.

A BBC beszámolója szerint a film főszereplője, Tom Cruise is ott volt a forgatáson, hogy testközelből szemtanúja legyen a rombolásnak, bár a forgatás alatt eléggé elzárkózott, azonban nem ez az első vonatos akció, amit a Mission Impossible 7 forgatásáról láthatunk. Korábban már kiszivárogtak olyan felvételek az egyik forgatásról, amelyeken Tom Cruise kézitusát vív Esai Morales színésszel. A film rendezőjét, Christopher McQuarrie-t megkérdezték, hogy mit gondol a kiszivárgott információkról és arról, hogy azok elronthatják a film néhány titkát, mire ő csak ennyit válaszolt: „Jól írták le a nevemet?”.

Számos állókép is megjelent, amelyeken a nagyon feltűnő gőzmozdony látható, valamint a forgatás a múlt hónapban zajlott egy északkeleti vasúti szakaszon, ami arra utal, hogy a jelenet a film egyik nagy, meghatározó eseménye lesz. Ez azt is mutatja, hogy egy valódi vonat – bár állítólag fából készült – ilyen epikus módon történő megsemmisítésével McQuarrie inkább a gyakorlati effekteket használja ki a filmben, minthogy a CGI-re hagyatkozna. Erről Cruise nemrég az Empire-nek adott interjújában beszélt.

Ebben az interjúban azt mondta: „Ez egy gyakorlatias (“practical” – a szerk.) film. Gondolnunk kell azokra a berendezésekre, amelyeket meg kell építeni. Hogyan építjük meg őket? Ki kellett találnunk, hogyan lehet biztonságosan megnyitni a műhelyeket.

Mindent egybevetve úgy hangzik, hogy a Mission Impossible 7 minden szükséges elemet kipipál, hogy egy újabb kasszasiker legyen, de 2022. május 27-ig várnunk kell, hogy megtudjuk, hogyan jön össze mindez a vásznon.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu