Menu

Koncepciós rajzok és soundtrack: ízelítő a Starfieldből [VIDEO]

Todd Howard következő opusza bár még egy évre van a megjelenéstől, a Bethesda Game Studios és a Microsoft szemmel láthatólag mindent egy lapra tesz fel a Starfielddel.

 

November 11-én egyrészt megjelent a The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition, másrészt aznap volt egy koncert, amivel a Skyrim tizedik évfordulóját ünnepelték. Csakhogy Howardék belecsempésztek a zenei kínálatba egy bizonyos Starfield Suite című kompozíciót. Inon Zur lesz a zeneszerző a Starfieldben, és bizony eléggé büntető hangzásnak lehetünk szemtanúi a lenti videóban. Már a 2018-as E3-as teaserben is volt egy rövid részlet, ami lélegzetelállító volt, de az csak a jéghegy csúcsa volt. 1:01:47 – innentől lehet ismerős a teaserben hallott részlet…

De ez még semmi: miközben megy a zenei összeállítás, a Starfieldből több koncepciós rajzot is a képernyőn láthatunk, és bár ezek nem nevezhetőek játékmenetnek, mégis képesek ábrázolni, hogy a Bethesda Game Studios a The Elder Scrolls és a Fallout után valóban új magasságokba (és nem csak szó szerint!) kíván emelkedni, és ez rájuk is fér, ugyanis a Fallout 76 (ami az első online kísérletük volt…) után helyre kellene állítani a renoméjukat (és ugye ne feledjük, hogy a legtöbb Howard-játék bugosan jelenik meg… ez lesz a másik próbatétele a már a Microsofthoz tartozó stúdiónak).

A hivatalos háttértörténet magyarul kb. így hangzik: „A játékunk a 2330-as évben játszódik a Tejútrendszer egy viszonylag kis szögletében, egy olyan területen, amely a Naprendszerünktől mintegy 50 fényévnyire húzódik kifelé. Körülbelül 20 évvel a játék kezdete előtt a letelepedett rendszerek két legnagyobb frakciója, a United Colonies (Egyesült Kolóniák) és a Freestar Kollektíva véres kolóniaháborúba keveredett. Ma a legnagyobb frakciók között nyugtalan béke uralkodik, de a Letelepedett Rendszerek (Settled Systems) területe még mindig elég veszélyes.

Rengeteg emberi fenyegetés van odakint, mint például az Ecliptic zsoldosai, a Bíbor Flotta (Crimson Fleet) kalózai, erőszakos űrhajósok, vagy akár a Va’ruun Ház fanatikus vallási fanatikusai. A Csillagkép (Constellation) nevű szervezet a galaxis rejtélyeinek feltárása mellett kötelezte el magát. És mint az egyik legújabb tag, felfedezheted a Letelepedett Rendszerek legmélyebb bugyrait, és otthon találod magad… a Starfielden.”

A Starfield 2022. november 11-én fog megjelenni Xbox Seriesre és PC-re. A 2015 óta fejlesztés alatt álló játékról nyáron (E3…) többet is megtudhatunk, és jelentős karakterrel kapcsolatos testreszabásra is készülhetünk. A modtámogatáson is gondolkodnak.

Forrás: WCCFTech

WCCFstarfield11

WCCFstarfield12

WCCFstarfield13

WCCFstarfield14

WCCFstarfield15

WCCFstarfield16

WCCFstarfield17

WCCFstarfield18

WCCFstarfield19

WCCFstarfield20

WCCFstarfield21

WCCFstarfield22

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu