Sker Ritual: teaser videón láthatjuk a félelmetes Maid of Sker co-op FPS utódját [VIDEO]

A Wales Interactive ízelítőt adott új horrorjátékából, és közölte, mikorra várhatjuk, illetve milyen platformokra érkezik a Sker Ritual.

 

 

A Sker Ritualt fejlesztő Wales Interactive tavaly egy érdekes, valós eseményeken alapuló túlélőhorrort, a Maid of Sker-t hozta el nekünk, amely a walesi folklór elemeiből merített, és egy távoli helyen található szállodába kalauzolt el minket, ahol a múltban szörnyű dolgok történtek. A játék jutalmazta a játékosokat, ha lopakodással és ravaszsággal igyekeztek megoldani a feladatokat.

A fejlesztő ezúttal a Maid of Sker spirituális utódjának bejelentésével lepett meg minket, amely szintén a terrort alkalmazza, de egy kooperatív akció-FPS formájában, akár négy játékos számára. A játékosok mindenféle fegyvert használnak majd, hogy átverekedjék magukat az ellenséges hordákon, és túléljék a „Quiet Ones” természetfeletti támadásait.

Bár a teaser csak néhány másodpercet mutat a játékból, sötét dungeoneket és gonosz istenségeket imádó természetfeletti ellenségeket láthatunk. A baljós hangulatú vidéki környezet telitalálatnak tűnik, ahogy a steampunk stílusú fegyverek, kiegészítők feltűnése is az.

A Sker Ritual a frenetikus akcióról szól, ahol szövetségeseink segítségével ellenségek sokaságát kell eltennünk láb alól, ami nagyon eltér a Wales Interactive korábbi projektjének túlélőhorroros megközelítésétől. Bár a játékról egyelőre nem sok információnk van, a tervek szerint 2022 második negyedévében érkezik a Steamre, bár ahogy a Gematsu beszámolt róla, a fejlesztők PS5 és Xbox Series X|S verziókat is terveznek, amelyek a PC-s változatot követnék.

Forrás: YouTube, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu