Az A24 bemutatja első fantasy filmjét: The Legend of Ochi

MOZI HÍREK – Isaiah Saxon fogja rendezni az A24 hamarosan megjelenő filmjét, a The Legend of Ochi

 

 

Az A24 napjaink egyik legizgalmasabb filmgyártó cége. Bár még nincs 12 éves, a cégnek máris sikerült megjelölnie a helyét az alternatív amerikai moziban olyan nagyszerű kultikus címekkel, mint a Holdfény, a Minari, a Lady Bird, vagy a legutóbbi, a sajtó által nagyra értékelt Bárány. Ha a Lamb a produkciós cég a horrorfilmek felé indult el, most egy lépéssel tovább megy, és a fantasztikus mozira fogad a hamarosan megjelenő The Legend of Ochi című filmjével.

A film egy fiatal lány történetét meséli el, aki elszökik otthonról, és megtanul az állatokkal kommunikálni egy Ochi nevű dialektusban. Bár sok információ még nincs, azt már megerősítették, hogy a rendező Isaiah Saxon, az Encyclopedia Pictura animációs stúdió társalapítója és zenei videoklip rendezője lesz. Olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint Björk, Panda Bear, Dirty Projectors, Kanye West és Grizzly Bear. Ez lesz a játékfilmes debütálása.

Ami a szereplőgárdát illeti, Willem Dafoe, Emily Watson, Finn Wolfhard és Helena Zengel már megerősítették, hogy a film központi figurái lesznek. Zengel a fiatal nőt fogja alakítani, és már megtörtént a hollywoodi áttörése a News of the World című filmmel, amelyben Tom Hanks mellett játszott.

További érdekesség a The Legend of Ochi kapcsán, hogy az eredeti zenét Dave Longstreth szolgáltatja majd a Dirty Projectors zenekarból, akivel a rendező korábban már dolgozott együtt. A film megjelenési dátumát vagy teaserét még nem hozták nyilvánosságra, de azt már tudjuk, hogy a forgatókönyvért is Saxon lesz a felelős, és hogy az A24 műfajokon átívelően szeretne terjeszkedni.

Forrás: indiehoy

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu