Menu

Multimédia-tagozattal bővít a Kojima Productions

Filmes, televíziós és zenei szegmenssel is rendelkezik már a Death Strandinget létrehozó Kojima Productions, úgyhogy a szórakoztató ipar többi szegmensében is meg szeretné próbáltatni magát Kojima Hideo csapata.

 

A Kojima Productions a Twitteren jelentette be, hogy a kaliforniai Los Angelesben létesített egy üzleti ágazatot, hogy ne csak videojátékokkal foglalkozzon a cég, így a zenei, filmes, és televíziós iparba is be szeretnének lépni. Már a vezetőjük neve is ismert: Riley Russell elképesztően hosszú idő után váltott munkahelyet, ugyanis 28 évet töltött el a Sony Interactive Entertainmentnél jogi igazgatóként és üzleti ügyekért felelős alelnökként. (Azaz lényegében a SIE elődje, a Sony Computer Entertainment kezdeti szakaszában is már ott dolgozott. Veterán? Abszolút.)

Russell a Gamesindustry-nak elmondta, hogy az új Kojima Productions szegmens célja az lesz, hogy a tévés, zenei és filmes kreatívokkal és tehetségekkel közösen dolgozzon, és valamelyest a játékiparral is tartsa a kapcsolatot. Kitűzték, hogy a Kojima Productionsnél fejlesztés alatt álló tulajdonok nagyobb elérésben részesüljenek, és többen ismerjék azokat, így a popkultúrájuk részévé is válhatnak ezek az IP-k. Nemzetközi szervezetként kezeli magát a stúdió, de ennek a multimédiás támadásnak a központja Los Angeles lesz, és Russell szerint a csapat alig várja, hogy a legjobb szórakoztatóipari tehetségekkel (szegmenstől függetlenül) közösen együtt tudjanak dolgozni.

Fukuda Yoshiko, a Kojima Productions üzletfejlesztési menedzsere hozzátette, hogy a gyorsan mozgó, folyamatosan változó történetmesélési világban alapvető fontossággal bír, hogy új módon szórakoztassák, kössék le, és kínáljanak értékeket a rajongóiknak. A stúdió új szegmense olyan helyekre viszi el azt, ahol több helyen is képes lesz a Kojima Productions a saját kreatív narratíváját a játékokon túl kifejezni, és ezekben az új terekben a rajongók is kommunikálhatnak és elmerülhetnek.

Nem lenne meglepő, ha majd a Kojima Productions hirtelen bejelenti, hogy hoppá, a Death Strandingből bejelentenek egy adaptációt… és mivel a főszereplő benne egy színész volt (Norman Reedus kölcsönözte a hangot, a mozgáskultúrát és kinézetét is…), nem is kellene Kojimának keresnie egy színészt Sam Bridgesnek.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu