Wronged Us: új, hangulatos trailert kapott a nagy klasszikusok nyomdokában haladó túlélőhorror [VIDEO]

Egy elhagyatott város válik rémálommá a Silent Hill és a Resident Evil által inspirált, nyílt világú horrorjátékban, a Wronged Us-ban.

 

 

Úgy tűnik, a Wronged Us sem kíván letérni a kitaposott ösvényről, hiszen a horrorjátékok műfaja évtizedek óta az iparág egyik legfontosabbika. Közülük is kiemelkednek az olyan franchise-ok, mint a Silent Hill vagy a Resident Evil, amelyek számos más cím számára szolgáltak inspirációként – hatásuk pedig a Wronged Us-on is megfigyelhető.

A Delusional Studios új játéka egy elhagyatott kisváros felfedezésére invitál minket, ahol mindenféle rejtélyekkel kell szembenéznünk, rejtvényeket kell megoldanunk és rémes szörnyetegekkel kell megküzdenünk. Hátborzongató kalandunk során felfedezhetjük a város különböző területeit, és interakcióba léphetünk az NPC-kkel.

A stúdiónak a Gematsu-n közzétett leírása alapján a Wronged Us egyelőre a fejlesztés elég korai stádiumában van. Egyszemélyes projektként indult másfél évvel ezelőtt, és a stúdió jelenleg munkatársakat vesz fel a projekt befejezéséhez. A fejlesztő arról is nyilatkozott, milyen hatások érték: honnan vette pl. az NPC-k által adott küldetések stílusát, és hogyan illeszkedne mindez a Dark Souls világába.

A Silent Hill hangulatára, történetére és környezetére is utalt, amit a Resident Evilhez közelebb álló mechanikával és játékmenettel kombinál. Elég csak megnéznünk a stúdió által bemutatott gameplay teasert, hogy könnyen felismerjünk néhány ilyen utalást. A megjelenésről egyelőre nincs konkrét információnk, bár a tervek szerint 2023-ban érkezik a játék PC-re és konzolokra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu