Hivatalosan is megkezdődött a Batgirl forgatása

Megkezdődött a régóta várt Batgirl film forgatása, Leslie Grace főszereplésével.

 

 

Hivatalosan is megkezdődött a DC Batgirl című filmjének forgatása. A rendezők, Adil El Arbi és Bilall Fallah megosztottak egy képet az Instagramon a forgatásról, amelyen egy Batgirl logóval ellátott csapó és egy névtábla látható: „Barbara Gordon felügyelő”. A helyszín Gotham Cityként van megjelölve, a felirat pedig így szól: „A Batgirl első napja!!!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Adil El Arbi (@adilelarbi) által megosztott bejegyzés

A Batgirl című DC film főszerepét Leslie Grace fogja alakítani, amelyben Barbara Gordon, James Gordon felügyelő lányának bőrébe fog bújni. Az is kiszivárgott, hogy az Oscar-díjas színész J.K. Simmons szintén visszatér Gordon felügyelő szerepében az új filmben. A színész azt is hozzátette egy vel készült interjúban: bízik benne, hogy az idősebb Gordon szerepe a Batgirlben sokkal jelentősebb lesz, mint a korábbi DC-filmekben.

„Izgatott vagyok, hogy én lehetek az egykori és jövőbeli Jim Gordon” – mondta Simmons Josh Horowitznak a Happy, Sad, Confused podcastban, hozzátéve, hogy január környékén Glasgow-ban kapcsolódik majd be a forgatásokba. Más hírek is megjelentek a filmmel kapcsolatban, ezek közül több is azt állította, hogy Brendan Fraser fogja játszani a film gonosztevőjét, Firefly-t. A ComingSoon szerint a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk sztárja, Jacob Scipio is csatlakozott a szereplőgárdához egy rejtélyes szerepben.

A forgatókönyvet Christina Hodson (Birds of Prey, The Flash) írja, és bár nem sok információ szivárgott ki róla, J.K. Simmons visszatérése megerősíteni látszik, hogy a Batgirl a DCEU-ban fog helyet kapni. De mit jelentene ez a Köpenyes Igazságosztóra, Batmanre nézve? Egyelőre nincs hír arról, hogy Ben Affleck visszatérne Batgirlben, mivel legutóbb arról lehetett hallani, hogy a Batman szerepét utoljára a hamarosan érkező The Flash című filmben ölti magára utoljára. A Batgirl az HBO Max-on debütál majd valamikor 2022-ben.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu