Nicolas Winding Refn (Drive) tudja, ki lesz Batgirl és ő akarja rendezni a filmet!

MOZI HÍREK – A legendás Ryan Gosling filmjének  lengendás rendezője nagyon elszánt a Batgirl filmmel kapcsoltatban.

Bár az elmúlt hetekben a DC betervezett Batgirl filmje a MovieWeb állítása szerint  is egyre több információbombát kapott, arról még nincs semmi információ, hogy ki fogja majd rendezni. Joss Whendon, a Bosszállók Marvel filmek egyik ismert rendezőjének a neve szóba került, de végül is ő maga lépett vissza a projekttől. Most pedig nem más, mint a Ryan Gosling főszereplésével készült Drive rendezője, Nicolas Winding Refn jelentette be igényét a Batgirl rendezésére!

„Minden másra vonatkozóan, amivel megkerestek, végül mindig úgy döntöttem, hogy inkább mégsem. Imádom Hollywoodot. Imádom a glamourt, a fényt, a csillogást. Imádom a giccset. Imádom a becsvágyat, az egókat, de mégis: minél nagyobb projekttel kerestek meg, annál inkább éreztem azt, hogy ez nem nekem való. De ez nem jelenti azt, hogy ez nem fog megtörténni. Arra gondolok, hogy imádom a képregényeket, és a belőle készült filmeket. Szóval az a helyzet, hogy a Batgirl és én olyan, mintha együtt léteznénk!”

A fellelkesült rendező még azért ezt is (kicsit szerényebben) hozzátette:

„Rengeteg ember rá van kattanva, hogy ez most tényleg, élete lehetősége. Én úgy vagyok vele, hogy ha felkérnek, akkor ez az én verzióm lehet, vagy részt vehetek benne. De ha nem, majd csinálok mást.”

Végül a pontot az i-re ezzel tette fel:

„Tudom, ki fogja Batgirlt játszani!”

Természetesen a kicsit különc, excentrikus rendező nem árulta el a konkrét információját. (Ha igaz.) A MovieWeb cikk és sokan mások is az új Star Wars filmekben Reyt alakító Daisy Ridley-re tippelnek, de persze, majd meglátjuk…

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu